D-Link DCS-933L og DCS-5020L

Pressemelding fra D-Link 12. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link presenterer to nye dag- og nattkameraer som gir deg kvalitetsrik overvåkning med tilgang overalt – fra datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet. De nye kameraene er også utstyrt med en innebygd trådløs nettverksforlenger for større bruksområder i hjemmet.

For første gang har D-Link inkludert nettverksforlengere (802.11n) i sine trådløse kameramodeller: DCS-933L og DCS-5020L. Dette gjør det mulig for brukeren å forlenge det trådløse nettverket til flere rom og områder i hjemmet eller på kontoret, og på den måten effektivt redusere antall områder uten nettverkstilgang.

– Videoovervåkning har tidligere vært kostbart, men med våre mydlink-kameraer har det blitt mye mer overkommelig, både for privatpersoner og mindre bedrifter. Disse kameraene er for eksempel perfekte til å holde oversikt over inngangsdøren til huset eller bedriften, samtidig som man forlenger det trådløse nettverkssignalet i området, sier Marco Stenvall, produktsjef hos D-Link AB.

Lyd- og bevegelsessensor

Begge kameraene er utstyrt med en innebygd mikrofon, og brukeren kan via lyd- og bevegelsessensorer får varsler om noe skjer foran kameraet. Ved bevegelse i et angitt område eller ved lyd som overskrider et angitt lydnivå, sender kameraene bilde eller video som umiddelbart gir beskjed om hva som foregår til brukeren.

mydlink og økt funksjonalitet

Både DCS-933L og DCS-5020L er utstyrt med D-Links skyteknologi, mydlink, som gjør at brukeren kan få tilgang til kameraet hvor som helst, så lenge man har tilgang til internett. Man kan få tilgang enten via en internett-tjeneste (http://no.mydlink.com) eller via gratis-appen «mydlink Lite» for iOS- og Android-produkter. Appen har nylig blitt oppdatert til en ny versjon (3.0) med blant annet ePTZ-zoom og muligheten til å skifte mellom natt- og dagmodus (krever at kameraet støtter disse funksjonene). Installasjonen er kun et tastetrykk unna via WPS eller D-Links installasjonsprosess «Zero Configuration».

D-Link Day/Night Cloud camera – DCS-933L

Kameraet, med navnet D-Link Day/Night Cloud Camera (DCS-933L), er en ideell innendørs overvåkningsløsning som fungerer døgnet rundt. Kameraet er en frittstående enhet som ikke har behov for tilkobling til PC eller annen maskinvare/programvare for installering eller drift.

Produktside med spesifikasjoner

http://www.dlink.com/no/nb/home-solutions/view/network-cameras/dcs-933l-day-night-network-camera

Wireless N Day & Night Pan/Tilt Cloud Camera – DCS-5020L

Den nye modellen, Wireless N Day & Night Pan/Tilt Cloud Camera (DCS-5020L), har i tillegg til en nettverksforlenger-funksjon også en pan/tilt/zoom-funksjon som utvider området kameraet kan overvåke. I mørket benytter DCS-5020L seg av infrarød LED:s for å kunne levere bra bilder på opptil åtte meters avstand.

Produktside med spesifikasjoner

http://www.dlink.com/no/nb/home-solutions/view/network-cameras/dcs-5020l-pan-tilt-day-night-network-camera

Pris og tilgjengelighet

Både DCS-933L og DCS-5020L er allerede tilgjengelige, og veiledende pris på D-Link DCS-933L er 995 kroner og 1549 kroner for DCS-5020L.

Powered by Labrador CMS