D-Link 802.11ac og hybrid nettverksteknologi

Pressemelding fra D-Link 15. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link lanserer innovasjoner innen 802.11ac og hybrid nettverksteknologi

Forbrukernes digitale hverdag transformeres med helt nye tilkoblingsmuligheter med superraske trådløse hastigheter

I løpet av den siste halvdelen av 2012 vil vi oppleve en radikal forandring i nettverksløsningene fra D-Link.802.11ac og hybrid nettverksteknologi (IEE 1905.1) er innovasjoner som ruster forbrukerne med høyere kapasitet, raskere trådløse hastigheter og bredere dekning for hjemmenettverket. Den trådløse cloudruteren, DIR-865L fra D-Link, tilbyr den nye AC-teknologien.  

Det økende forbruket av multimedieinnhold på internett, kombinert med det økende mangfoldet av mobile enheter de siste årene har begynt å tøye grensene for selv de raskeste trådløse ruterne og aksesspunktene. Produsenteid teknologi, slik som D-Links SmartBeam™-teknologi har hjulpet å løse problemer relatert til mobilitet, ved å sende kvalitetsrike trådløse signaler direkte til de mobile enhetene. SmartBeam™-teknologi kan allikevel ikke overvinne begrensningene knyttet til trådløs båndbredde. Nå blir teknologien imidlertid revolusjonert med introduksjonen av en ny femte generasjon trådløs standard, med navn 802.11ac.  

- Vi forventer at forbruket av trådløs båndbredde vil øke i takt med at innholdsleverandørene utvider tilbudet av multimedieinnhold. Heldigvis har 802.11ac-standarden kapasiteten og evnen til å levere bransjeledende båndbredde for kvalitetsrikt elektronisk innhold, slik at forbrukerne kan dra nytte av deres trådløse mediespillere og mobile enheter. Hos oss i D-Link ønsker vi å støtte den nye standarden med en rekke spennende produkter som lanseres denne høsten. D-Links produktserie vil på et tidlig stadium utnytte fordelene med 802.11ac, samtidig som vi opprettholder kompabiliteten med de eldre versjonene av trådløse standarder på markedet, sier produktsjef i Norden, Marco Stenvall.  

802.11ac – femte generasjons trådløs teknologi

Utviklet av IEEE (the Institute of Electrical and Electronics Engineers), tilbyr 802.11ac-standarden mye raskere dataoverføringer enn den nåværende standarden 802.11n. Med triumferende hastigheter på én gigabit per sekund, overskrider den nye standarden hastighetene ved å sende flere strømmer med datasignaler samtidig fra aksesspunktet til enheten. Med et enklere oppsett, raskere hastigheter, og bredere dekning er 802.11ac ideell for trådløs HD og 3D strømming (450Mbps + 650Mbps), til lett komprimerte skjermer med høyhastighets synkronisering. Ved å kun bruke 5 Ghz bånd, sammenlignet med 802.11n som bruker både 5Ghz og 2.4Ghz , vil den nye standarden gi en renere tilkobling med mindre forstyrrelser.  

D-Links produkter som støtter 802.11ac vil også være kompatible med den gamle standarden slik at eksisterende produkter og nettverk ikke blir foreldet. D-Links 802.11ac-teknologi understreker deres varige forpliktelse til å tilby bransjens mest omfattende nettverkstilkoblinger for hjemmet, slik at brukerne kan nyte et ubegrenset utvalg av applikasjoner med høy båndbredde og trådløs høyhastighets strømming til enhver tid. I tillegg til lanseringen av sin første trådløse ruter med nettskyteknologi, planlegger D-Link snart å avsløre nye hybride nettverksløsninger.  

Hybrid nettverksteknologi er undervis (IEEE 1905.1)

Hybrid nettverksteknologi, basert på IEE 1905.1s første utkast, kombinerer PowerLine nettverk, trådløst internett (Wi-Fi) og Ethernet, som overkommer de individuelle begrensningene slik at nettverket kan nå ut til de fjerneste hjørnene av hjemmet. For overordnet stabil tilkobling, er et hybrid nettverk i stand til å velge ut den mest gunstige veien for å overvinne hindringer og levere ypperlig kvalitet på signalene og kvalitetsrikt multimedieinnhold til enhetene rundt om i hjemmet. Den hybride løsningen skaper et hjemmenettverk som er pålitelig nok til å håndtere det mest krevende multimedieinnholdet, og som samtidig er fleksibelt nok til å tjene mange ulike enheter med sin sømløse og nærmest usynlige teknologi.  

- Den nye IEEE 1905.1-standarden presenterer helt nye muligheter for forbrukere som søker banebrytende vegg-til-vegg løsninger. Hybrid nettverksteknologi, kombinert med moderne standarder som SmartBeam™ elller 802.11ac, demonstrerer potensialet til å transformere det digitale hjemmet i tiden fremover, sier produktsjef i Norden, Marco Stenvall.  

Raskt og pålitelig hjemmenettverk med DIR-865L

Med den nye AC-teknologien tilbyr cloudruteren DIR-865L nåtidens raskeste nettverkstilkobling for hjemmet. Med overføringshastigheter på opp til 1.75 Gbps (1300 AC + 450N) kan du laste ned innhold og synkronisere filer med opp til seks ganger raskere hastighet enn den tidligere standarden. Med dobbel båndtilknytning og seks interne antenner kan du surfe på nettet, chatte og sende epost på 2.5Ghz-båndet, samtidig som du strømmer musikk og video, spiller spill eller snakker med familie og venner på 5Ghz-båndet.   

Tilgjengelighet

D-Link produkter som støtter den nye 802.11ac-standarden og hybrid nettverksteknologi blir tilgjengelig i løpet av den siste halvdelen av 2012.  

DIR-865L blir tilgjengelig i slutten av august, og har en veiledende pris på 1899 kr.  

Powered by Labrador CMS