D-Link DIR-880L

Pressemelding fra D-Link 10. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link maksimerer wifi-opplevelsen med ny AC1900-ruter

D-Link lanserer nå sin raskeste trådløse ruter med 802.11ac. Samtidig introduserer D-Link et helt nytt administrasjonsgrensesnitt tilpasset for å brukes med nettbrett eller smarttelefon.

For å tilfredsstille tøffe krav fra gaming- og filmentusiaster introduserer D-Link den nye ruteren med navnet, DIR-880L, Wireless AC1900 Dual-Band Cloud Router. Den kombinerer ekstrem trådløs ytelse (opp til 1900 Mbps), en rekke brukervennlige funksjoner samt den beste trådløse rekkevidden.

Nye DIR-880L er D-Links første ruter med det nye administrasjonsgrensesnittet som er optimalisert for å enkelt kunne brukes på et nettbrett eller en smarttelefon. Installasjonsprosessen er rask, og krever ikke tilgang til PC eller CD. Alle innstillingene kan konfigureres via det intuitive grensesnittet for berøringsskjerm. Eksempelvis kan foreldre kontrollere internettbruken til barna sine ved å forhindre at de får tilgang til internett visse tider på døgnet, eller beskytte de mot spesifikke internettsider. 

– Vår nye AC1900-ruter kombinerer topp ytelse, rekkevidde og ulike båndbreddefunksjoner som samtidig leverer en fantastisk trådløs ytelse. Det innebærer problemfri trådløs gaming, streaming av høyoppløst film eller annen båndbreddekrevende aktivitet. D-Link har satset på å ha markedets bredeste tilbud av 802.11ac-produkter, men det er med D-Links mydlink-plattform at vi skiller oss ut. Muligheten for å kunne kontrollere nettverket sitt og få tilgang til filene sine hvor som helst i verden, på hvilken som helst enhet, er uvurderlig, sier Marco Stenvall, produktsjef i D-Link.

Smartbeam og dobbelt bånd

Ruteren har avansert smartbeam-teknologi som fokuserer på de trådløse signalene og sender de til områder i hjemmet som er vanskelige å nå ut til. Ruterens Quality of Service (QoS) kan effektivt prioritere eksisterende båndbredde og trådløs trafikk. Alt brukeren trenger å gjøre er å rangere enhetene som finnes i hjemmet i en prioritert rekkefølge. Når trafikken øker i nettverket og flere mobile enheter og datamaskiner er oppkoblet via DIR-880L kan ruteren prioritere spesifikk datatrafikk for å maksimere den trådløse ytelsen.

DIR-880L tar også i bruk dual band-teknologi der hvert bånd kan opptre som et separat wifi-nettverk, slik at brukerne kan skreddersy sitt nettverk for å passe deres behov. Eksempelvis kan man skape et separat gjestenettverk for besøkende uten å gi dem tilgang til resten av nettverket. Ruteren har også to USB-porter (1st USB 3.0, 1st USB 2.0) for å kunne koble til printer eller USB-harddisker.

Kontroller ruteren via mobilapper

Den nye ruteren er kompatibel med D-Links skytjeneste mydlink (eu.mydlink.com) og det finnes gratis-apper for smarttelefon og nettbrett. Brukeren kan enkelt få tilgang og håndtere sitt trådløse nettverk fra mobilen via appen mydlink Lite. Appen ”mydlink SharePort” forvandler en vanlig USB-harddisk til en privat nettsky som gir brukerne tilgang fra hvor som helst. Med denne applikasjonen trenger man ikke å kjøpe en NAS eller annen alternativ lagringsløsning. Den er ideell for brukere som ønsker tilgang til sine dokumenter, filmer, bilder og musikk mens man er på reise.

For fullstendige produktspesifikasjoner, vennligst besøk

http://www.dlink.com/no/nb/home-solutions/connect/routers/dir-880l-wi-fi-ac1900-router

Pris og tilgjengelighet

Wireless AC1900 Dual-Band Cloud Router (DIR-880L) er allerede tilgjengelig i butikk, og får en veiledende pris på 1 895 NOK.

Powered by Labrador CMS