D-Link Vigilance

Pressemelding fra D-Link 15. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link styrker støtten for sikkerhetsinstallatører

«Smart Installer»-program og den nye Vigilance kameraserien gir vekstmuligheter for sikkerhetsinstallatører

D-Link lanserer nå sitt nye, smarte installasjonsprogram for å tilrettelegge for vekstmuligheter for sikkerhetsinstallatører i markedet. Komplementert av en ny serie videoovervåkningskameraer, som har fått navnet Vigilance, vil D-Link tilby en prisvennlig og praktisk plattform for sine kunder.

Etterspørselen for overvåkningskameraer med forbedret videokvalitet er økende, og det globale markedet for IP-basert videoovervåkningsutstyr er forespeilet å vokse med over 19 prosent i 2015*.

Sikkerhetsinstallatører er avhengige av å møte etterspørselen med markedsledende teknologi som er spekket med funksjoner, allsidig og pålitelig, og samtidig sikrer forretningsprofitt med sjenerøse marginer og prisfordeler. D-Links plattform tilbyr sikkerhetsinstallatører muligheten til å utvide sine marginer ved å tilby en rekke verktøy og fordeler; blant annet konkurransedyktige priser, registrerte avtaler, omfattende salgsverktøy, opplæring og dedikert salgsstøtte.

- I dag har sikkerhetsinstallatører store markedsmuligheter, men trenger samtidig å ha det rette utstyret tilgjengelig for å sikre at de tiltrekker seg nye kunder. «Smart Installer»-programmet og den nye Vigilance kameraserien er utviklet spesifikt for å hjelpe sikkerhetsinstallatører med utfordringene de står ovenfor daglig. Å jobbe med de riktige partnerne og produktene er essensielt for fremtidig suksess, og flere virksomheter og sluttbrukere ser etter den nyeste sikkerhetsløsningen til en konkurransedyktig pris, sier Geir Simonsen, Business Development Manager Video Surveillance i D-Link.

Installatører som inngår samarbeid med D-Link får tilgang til et bredt spekter av fordeler via en eksklusiv webportal med kundestøtte fra et dedikert team som kan gi råd både når det gjelder pris og tekniske spørsmål. Vigilance kamera-serien gir også en rekke konkurransefordeler. Den nye serien består av fem modeller designet for enten utendørs eller innendørs bruk: Noen til generell bruk, og andre mer målrettede kameraer med høyoppløselig teknologi for risikoområder. Kameraene kan installeres i et hvilket som helst hjem eller forretningslokale, inkludert fabrikker, storkjøkken, kontorer eller restauranter. De er kompatible med standardformater slik at de kan kobles til andre systemer som allerede finnes.

Hele serien av Vigilance videoovervåkningskameraer inkluderer:

- HD Wireless Camera (DCS-4201)

1 megapiksel, 720p oppløsning, 10m nattsyn, 3DNR

- Full HD Outdoor Vandal-Proof PoE Dome Camera (DCS- 4602EV)

2 megapiksel, 1080p oppløsning, 20m nattsyn, WDR, 3DNR

- Full HD PoE Dome Camera (DCS-4603)

3 megapiksel, 1080p oppløsning, 10m nattsyn, WDR, 3DNR

- HD Outdoor PoE Mini Bullet Camera (DCS-4701E)

1.3 megapiksel, 720p oppløsning, 30 m nattsyn, WDR, 3DNR, LowLight+

- Full HD Outdoor PoE Mini Dome Camera (DCS-4802E)

2 megapiksel, 1080p oppløsning, 30m nattsyn, WDR, 3DNR, 3-aksers gimbal

* IHS Technology, Top Video Surveillance Trends for 2015

Tilgjengelighet og pris

Hele serien av Vigilance videoovervåkningskameraer er tilgjengelig for salg, og har følgende veiledende priser:

Powered by Labrador CMS