Eaton ePDU

Pressemelding fra Eaton 23. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Eatons nye strømdistribusjonsenheter med måling, svitsjing og styring gir IT-medarbeiderne full kontroll

Strømstyringsselskapet Eaton har utvidet sin prisbelønte serie av strømdistribusjonsenheter (PDU-enheter) med nye modeller med måling, svitsjing og styring. I tillegg til pålitelig og fleksibel strømdistribusjon er de nye modellene utstyrt med funksjoner som gir bedre kontroll på utstyrsnivå, slik at IT-medarbeidere kan foreta nøyaktig overvåking og styring av IT-utstyrets strømforbruk.

“De nye modellene er det nyeste tillegget i vår tredje generasjons rack-baserte strømdistribusjonsenheter, også kjent som strømfordelingsenheter for rack eller ePDU-enheter”, sa Kjetil Fjeldstad, Solution Center Manager i Eaton. “De gir kundene mulighet til å optimere strømforbruket, kontrollere kostnadene og spare tid på en mer effektiv måte enn noen gang før.”

I tillegg til måling og svitsjing av individuelle uttak, kan brukerne nå gruppere flere uttak sammen for IT-enheter slik at de kan måle og svitsje utstyr med flere innganger over A- og B-linjer. Dette betyr at de får en tydeligere oversikt over utstyrets strømforbruk sammen med tilgjengelig kapasitet i datasenteret, og kan spare tid gjennom enklere styring av bestemte funksjoner, for eksempel ekstern omstart og planlagte nedstengninger.

Eatons nye Metered ePDU-enheter med målt uttak gjør det mulig å overvåke IT-utstyrets strømforbruk både lokalt og eksternt, slik at det blir lettere å fastslå hvor man kan spare strøm. Siden målerne er like presise som strømleverandørenes målere, kan avlesningene brukes av interne datasenteradministratorer til å fordele kostnader mellom avdelinger i selskapet , samt til fakturering for strømforbruk i samlokaliserte datasentre.

De nye Switched ePDU-enhetene med svitsjing er utstyrt med måling, og gjør det dessuten mulig å slå individuelle servere på og av eksternt. Dette er viktig av effektivitetshensyn, fordi man enkelt kan slå av servere som det for øyeblikket ikke er behov for, og ikke-kritisk utstyr kan slås av ifølge en tidsplan når det ikke er behov for utstyret.

De nye Managed ePDU-enhetene tilbyr en kombinasjon av funksjonene målt uttak og svitsjing. De gir mulighet for uavhengig strømmåling og svitsjing for hver enkelt utgang eller IT-utstyrsenhet. Detaljert informasjon om strømforbruk er et verdifullt verktøy for å øke effektiviteten, samt for å redusere nedetiden ved at det gir mulighet for rask lokalisering av feil.

Alle Eatons tredje generasjons ePDU-enheter kan vises og administreres gjennom Eatons Intelligent Power Manager-programvare, som enkelt kan integreres med ledende virtualiseringsdashbord. Modeller med nettverkstilkobling gir brukere av programvaren mulighet til automatisk å oppdage, overvåke, masseoppdatere og massekonfigurere flere ePDU-enheter. Hele serien har dessuten plassbesparende 0U-konstruksjon, patentsøkt eGrip-pluggholder og en maksimal driftstemperatur på 60 ºC, og ble nylig tildelt prisen 2014 Data Center Excellence Award fra infoTECH Spotlight og prisen 2015 Product of the Year fra INTERNET TELEPHONY.

Eatons ePDU-enheter blir produsert i EMEA, noe som gir kortere leveringstid og mulighet for tilpassede enheter for spesifikke kundebehov. I tillegg kan de integreres i Eatons Intelligent Power Pod – et integrert strøminfrastruktursystem for moderne IT-applikasjoner inkludert konvergente og hyperkonvergente infrastrukturer. Dette omfatter reservestrøm, strømfordeling, strømstyring, innkapsling og supporttjenester, og bidrar til økt pålitelighet og oppetid for IT-applikasjoner, og sikrer dermed kontinuiteten for hele virksomheten.

For å lære mer Eatons tredje generasjons ePDU-enheter, se www.eaton.eu/ePDUG3. For å lære mer om Eatons strømkvalitets-løsninger, se www.eaton.no/powerquality. For siste nytt kan du også følge oss på Twitter (@Eaton_EMEA) eller på LinkedIn (Eaton EMEA),

Eatons elektriske sektor er en global leder innen beskyttelse og distribusjon av elektrisk energi, nødstrøm, kontroll og automasjon, belysning og sikkerhet, strukturelle løsninger og kablingsløsninger, løsninger for tøffe og farlige miljøer og tekniske tjenester. Gjennom sine globale løsningssett er Eaton posisjonert for å møte nåtidens mest kritiske utfordringer for elektrisk strømstyring.

Powered by Labrador CMS