HP LaserJet Enterprise M506, MFP M527 og MFP M577

Pressemelding fra Hewlett Packard 22. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP Annonserer verdens sikreste skrivere

De nye HP LaserJet skriverne kommer med innebygde selvkorrigerende sikkerhetsfunksjoner med beskyttelse ned på BIOS nivå.

HP annonserer i dag tre nye LaserJet skrivere i Enterprise serien som inneholder økt beskyttelse mot sikkerhetsangrep. Den økte sikkerheten er en del av HP’s helhetlige strategi for å levere det mest omfattende sikkerhetskonseptet for PC og skrivere.

“Beskyttelse mot sikkerhetsbrudd er en av de største utfordringene for våre kunder” sier Tuan Tran, vice president og general manager, LaserJet and Enterprise Solutions for business-segmentet, HP. “HP hjelper sine kunder å sikre sine enheter, dokumenter og data ved å utruste våre skrivere i Enterprise serien med industriens kraftigste beskyttelse.»

Industriens kraftigste beskyttelse

Sikkerhet på skrivere er et område av stadig økende viktighet. I følge Ponemon Institute tror 64% av IT ansvarlige at deres skrivere er infisert med uønsket programvare. Samtidig ignorerer 56% av større selskaper skrivere når de utformer sin sikkerhetsstrategi for eksterne enheter. 1 For å adressere dette problemet Leverer HP sine nye HP Enterprise skrivere og multifunksjons-skrivere (MFP) med industri-ledende innebygde sikkerhetsfunksjoner.

Disse nye funksjonene vil være standard funksjoner i de nye HP LaserJet Enterprise skriverne og OfficeJet Enterprise X skrivere med PageWide Technology i fremtiden. Ved hjelp av en firmware update kan disse tre funksjonene også aktiveres på en rekke HP LaserJet Enterprise skrivere som ble lansert i april i år. I tillegg kan to av funksjonene; Whitelisting og Run-time Intrusion Detection installeres på mange eksisterende HP LaserJet og Pagewide Enterprise skrivere lansert siden 2011 ved hjelp av en HP FutureSmart service pack oppdatering. FutureSmart er HP firmware som beskytter våre kunders investeringer I HP Enterprise skrivere ved å muliggjøre installasjon av nye funksjoner via oppdateringer.

HP hjelper også kunder med å beskytte sin infrastruktur for skrivere med løsninger for å administrere sikkerhet.2 HP JetAdvantage Security Manager er markedets eneste policy-baserte løsning for skriversikkerhet. Den lar IT-ansvarlige etablere og vedlikeholde blant annet innstillinger for port-administrasjon, disabling av tilgangsprotokoller og auto-erase av filer.12 Ved oppstart av en skriver vil HP Instant-On Security funksjonen automatisk kontrollere og tilbakestille alle skriverparametere slik at de samsvarer med organisasjonens policy. Også HP JetAdvantage Security Manager oppdateres for å oppnå større grad av automatikk, inkludert auto-discovery av enheter for å gjøre det lettere å finne og administrere skrivere.

HP vil fortsatt ha fokus på sikkerhet for sine skrivere ved å levere markedsledende sikkerhetsteknologi for både nye og eksisterende skrivere. Dette vil sørge for bedre beskyttelse for våre kunders skrivere, data og dokumenter.

Nye skrivere betyr rask og effektiv utskrift

De nye HP Enterprise LaserJet skrivere og MFP’er leverer den raskeste «real world print» ytelsen i sin klasse med raskeste “first page out» og to-sidig utskriftshastighet samt laveste energiforbruk per side.3,4 Disse skriverne ble laget for enkel betjening og inkluderer støtte for utskrift fra mobile enheter.7,8,9 De nyter godt av forbedret ytelse, beskyttelse og utskriftskapasitet ved bruk av de nye HP Original Toner kasettene med JetIntelligence. Skriverne er laget for arbeidsenheter på 5-15 brukere med opp til 7,500 sider per måned og inkluderer:

HP LaserJet Enterprise M506 serien vil bli tilgjengelig fra 1.oktober, og HP LaserJet Enterprise MFP M527 og HP Color LaserJet Enterprise MFP M577 serien fra 2. November.

Powered by Labrador CMS