Iomega EZ Media & Backup Center

Pressemelding fra Iomega 30. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Iomega lanserer nettverkslagring for hjemmet 

Iomega EZ Media & Backup Center er en pålitelig løsning for nettverkslagring som lar brukeren få tilgang på hjemmenettverket, samt sikkerhetskopiere og dele filer.

Iomega EZ Media & Backup Center er en funksjonell og prisgunstig nettverkslagringsløsning for hjemmet. Produktet gjør det enkelt å dele innhold med venner og familie, eller få tilgang på hjemmenettverket når du er på farten – takket være nettskyløsningen ’Iomega Personal Cloud’ og appen ’Iomega Link’ for Apple iOS-enheter (lastes ned gratis).

Funksjoner

Iomega Personal Cloud

Iomega Personal Cloud inngår i Iomega EZ Media & Backup Center og er den perfekte løsningen for å beskytte sine digitale filer, samtidig som man har tilgang til dem uansett hvor i verden man befinner seg. En sikker kobling til hjemmenettverket gjør det mulig og dele filer og annen informasjon med venner og familie.

Pris og tilgjengelighet

Iomega EZ Media & Backup Center er nå tilgjengelig med kapasitet på1TB, 2TB eller 3TB, og har veiledende priser på (inkl. moms): 1369 for 1TB, 1749 for 2TB, og 2499 for 3TB.

Powered by Labrador CMS