Netgear ProSAFE XS728T

Pressemelding fra Netgear 31. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Netgear lanserer bransjens første 10-gigabits smart managed switch med 28 porter

Ny switch fra NETGEAR gir fremtidig sikkerhet til små og mellomstore bedrifter som benytter seg av virtualisering, nettskybaserte tjenester og VoIP, videostrømming og IP-video-overvåking

Med lanseringen av ProSAFE XS728T (www.netgear.com/XS728T) bekrefter NETGEAR, Inc. sin ledende posisjon innen 10-gigabits (10GBASE-T) kobberbaserte switchløsninger. NETGEAR lanserte allerede i 2013 ProSAFE XS712T og er nå den eneste produsenten med to Smart Managed 10GBASE-T-switcher på markedet.

Den kraftige nye XS728T er bransjens første og hittil eneste 28-ports (24 kobber, 4 SFP+), 10-gigabits Smart Managed Switch, og den er spesifikt utviklet med små og mellomstore bedrifter og undervisningsinstitusjoner som målgruppe. ProSAFE XS728T tilbyr avanserte funksjoner og 10 gigabits båndbredde til en overkommelig pris, og den er dessuten dekket av NETGEARs Lifetime Hardware Warranty, som også omfatter Free Lifetime Next Business Day Replacement og Lifetime Technical Support døgnet rundt.*

«Vårt utvalg av kobberbaserte 10-gigabits switcher gir kanalpartnerne våre en sjanse til å gå over til neste nettverksgenerasjon, og de baner vei for migrasjon til nyere teknologier uten at partnernes investeringer i eksisterende utstyr går til spille,» forteller Jonas Folkesson, sjef for NETGEAR i Norden. Han fortsetter: «10-gigabits switchløsninger har hittil som regel vært helt fiberbaserte og dermed prismessig utenfor rekkevidden til små og mellomstore bedrifter. Med nye og kraftige ProSAFE XS728T leverer NETGEAR enda en kostnadsseffektiv switchløsning som kjennetegnes av den enestående kvaliteten og funksjonaliteten som små og mellomstore bedrifter forventer av våre produkter.»

ProSAFE XS728T er utviklet som en kostnadseffektiv løsning ved etablering av 10G-forbindelser til 10G-kompatible servere og NAS-systemer (Network Attached Storage). Den kan brukes som et sentralt punkt i et mindre bedriftsnettverk eller som samlings- eller adgangspunkt i en større organisasjon.

Nøkkelfunksjoner for XS728T

Utover de grunnleggende funksjonene som finnes i alle NETGEARs Smart Managed Switch-modeller, tilbyr ProSAFE XS728T omfattende L2+/Layer 3 Lite-funksjoner for å kunne leve opp til kundenes behov for virtualisering, konvergerende nettverk og mobilitet – både nå og i fremtiden. Noen av de primære funksjonene er:

•         Avanserte VLAN-funksjoner som protokollbasert VLAN, MAC-basert VLAN og 802.1x gjeste-VLAN

•         Avansert QoS (Quality of Service) med L2/L3/L4 awareness og 8 prioritetskøer inkludert Q-in-Q

•         Statisk routing (både IPv4 og IPv6)

•         Privat VLAN

•         Dynamisk VLAN-tildeling

•         IGMP- og MLD-snooping

•         Avansert sikkerhet

•         IPv6-støtte til administrasjon, QoS og ACL

•         Brukervennlig, nettbasert grafisk grensesnitt til administrasjon, eller pc-basert Smart Control Center-verktøy til bruk ved installasjon av flere switcher

Pris og tilgjengelighet

NETGEAR ProSAFE XS728T kan nå fås i Norge til en veiledende pris på NOK 47 990, inklusiv moms.

Powered by Labrador CMS