Dell Venue 8 Pro 5000 og Venue 10 Pro 5000

Pressemelding fra Dell 25. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Mer valgfrihet med nye nettbrett fra Dell

I midten av november kommer to nye Dell-nettbrett på markedet. Venue 8 Pro 5000 Series og Venue 10 Pro 5000 Series gir nye muligheter for virksomheter.

Den tynne, lette Venue 8 Pro er laget for virksomheter som trenger spesialiserte applikasjoner og produktivitet på farten. Nettbrettet er under 1 centimeter tykt, og veier fra 377 gram. Noen av spesifikasjonene til denne nyheten inkluderer en 8-tommers skjerm med enten 1280 x 800 eller 1920 x 1200 pikslers oppløsning, inntil 4 GB LPDDR3-minne, inntil 64 GB innebygd lagringsplass, og støtte for minnekort inntil 128 GB.

Nye Venue 10 Pro har et 2-i-1-tastatur i full størrelser som gjør den ideell for ansatte som trenger å være produktive selv når de er på farten. Selv med en 10,1-tommers 1920 x 1200-pikslers skjerm veier det kun 662 gram uten tastaturet, og er under 1 centimeter tykt. Nettbrettet leveres med 4 GB LPDDR3 som standard, og støtter inntil 128 GB innebygd lagring så vel som minnekort på inntil samme størrelse. Doble høyttalere og mikrofon betyr også at den virtuelle personlige assistenten Cortana er lett tilgjengelig for interaksjon.

Lav vekt og høy produktivitet

Ved siden av at de både er tynne og lette har de to nettbrettene en rekke funksjoner og finesser felles som gjør dem attraktive for de fleste profesjonelle miljø:

•  Sikkerheten ivaretas av Dell Data Protection-pakken, som inkluderer avanserte muligheter for kryptering, autentisering og beskyttelse mot skadelig programvare.

• Firekjerners Intel Atom-prosessorer muliggjør høy ytelse i en fullstendig vifteløs pakke

• Avanserte styringsmuligheter gjennom automatisert og strømlinjet implementering, overvåkning og oppdatering av enhetene, ved hjelp av Dell Configuration Services og planlegging av produktenes livssyklus.

• Fremragende pålitelighet bekreftet av MIL-STD testing for å tåle bruk under realistiske forhold, støttet opp av bransjens fremste support og dekning med Dell ProSupport Plus.

• Aktiv penn med teknologi fra Wacom gir en presis og naturlig skriveopplevelse

• 2x2 ac Wi-Fi, LTE og valgfri NFC for å holde seg tilkoblet hvor som helst

• USB Type-C docking, så brukerne kun trenger en kabel for strøm, data og skjerm for å utvide bruken til et helt skrivebord

• Dells ekspertise som Microsoft Partner of the Year og 1. plass innen Windows-implementering, bygd på Windows 10

Powered by Labrador CMS