Dell Inspiron 7000-serien

Pressemelding fra Dell 25. september 013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Den beste Inspiron-opplevelsen til nå

Dell slipper en ny alt-i-ett-maskin og nye bærbare i Inspiron-porteføljen. De nye maskinene med berøringsskjerm møter behovene hos både pris- og kvalitetsbevisste forbrukere, og følger porteføljens tradisjon for å levere funksjonsrike enheter til en fornuftig pris.

Inspiron 7000: 7000-serien gir kraftig ytelse i et slankt og tidsriktig design med skrå hjørner og et skall av i smidd aluminium som gir et stilig og robust ytre. Alle laptopene i 7000-serien kommer med en ti-punkts berøringsskjerm med et svært holdbart Corning Gorilla Glass NBT. Inspiron 14 og 15 kan spekkes med både full HD, vibrerende 300-nit berøringsskjerm med 97 prosent flere piksler enn HD, og 160-graders betraktningsvinkel – dobbelt så mye som vanlig HD. Enhetene kommer med bakgrunnslys i tastaturet som standard, fjerde generasjons Intel prosessorer (Haswell) i5 og i7, pluss mulighet for SSD (Inspiron 15 og Inspiron 17) for raskere oppstart.

For den som reiser mye kan Inspiron 14s lette utforming og 8 timer og 52 minutters batteritid være ideell. Enheten er 27 prosent tynnere enn sin forgjenger - Inspiron 14z. Inspiron 15 gir en god miks av mobilitet og ytelse med et skall som er under én tomme tynt, en 15,6” skjerm og batteritid på nesten 7,5 timer. Inspiron 17 kommer med en optisk driver og berøringsfunksjonalitet, noen som gjør at den eksempelvis kan brukes som underholdningssenter i hjemmet.

Produktporteføljen er de første som bruker hvetestrå i fraktemballasjen. Dette er overskuddet fra hveteplanter etter at korn er høstet som bønder ellers ville brent opp, og tiltaket er i tråd med selskapets ambisjoner med å redusere sitt miljøavtrykk.

I kombinasjon med de nylig lanserte berøringsskjermene Dell 20 Touch Monitor (E2014T), Dell 23 Touch Monitor (P2314T)  og Dell 27 Touch Monitor (P2714T) kan man få enda mer ut av laptop-ene, når touch-funksjonaliteten blir overført til en større skjerm. Disse skjermene er rimelig priset, og det enkelt å klikke, dra, snu, forminske og forstørre innhold på skjermen med fingrene.

Inspiron 23: Dette er det siste tilskuddet Dells stadig økende “alt i ett”-portefølje av PC-er. Inspiron 23 er verdens tynneste 23-tommers alt-i-ett-maskin, og gir langt bedre plassutnyttelse, har stilig design og full HD berøringsskjerm. Dette gir blant annet en svært intuitiv opplevelse av Windows 8. Kundene kan både vippe skjermen eller legge den helt ned for en enda bedre berøringsopplevelse, noe som gjør den perfekt både for husholdningen og på hjemmekontor.

Pris og tilgjengelighet

De tre nye laptopene i Inspiron 7000-serien er tilgjengelige fra 26. september. Inspiron 23 kommer for salg i oktober, og pris er enda ikke kjent. De øvrige har følgende priser:

Powered by Labrador CMS