Raspberry Pi 3

Pressemelding fra Elfa Distrelec 31. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Elfa Distrelec utvider sortimentet med Raspberry Pi 3, modell B i en attraktiv produktpakke

Kolbotn, xx juli, 2016 – Elektronikkdistributøren Elfa Distrelec utvider sortimentet sitt og tar inn den nyeste versjonen av Raspberry Pi 3, en ARM-basert 64-bit miniatyr-PC. Elfa Distrelec tilbyr miniatyr-PC-en i en pakke med en rekke tilhørende produkter. Blant annet et trendy karbon-akryl kabinett, en høytytende strømforsyning på 2,5 A, et 8-GB microSD kort (klasse 10) med forhåndsinstallerte NOOBS (7 operativsystemer), og et 4-delers Raspberry Pi kjølesett. Den nye generasjonen Raspberry Pi 3 modell B, som er bygget på den nyeste Broadcom 2837 64-Bit prosessoren, er raskere og kraftigere enn sine forgjengere.

Bruksområder

Raspberry Pi 3 har en rekke bruksområder, og er særlig egnet for integrering i eksisterende applikasjoner. Regneark, tekstbehandling og spill, så vel som avspilling av HD-video er en enkel oppgave for maskinen. Raspberry Pi 3 leveres med innebygd trådløs og Bluetooth-tilkobling, og den forbedrede strømstyringen støtter eksterne USB-enheter.

– Vi er veldig glad for å kunne tilby våre kunder denne attraktive produktpakken. Raspberry Pi har allerede solgt 8 millioner enheter og er den bestselgende PC-en i Storbritannia. Disse tallene taler for seg selv, sier Rod Mao, Category Manager for Active and Passive.

Spesifikasjoner, tilgjengelighet og pris

Raspberry Pi 3 modell B måler 85 x 56 x 17 mm, og har en 1.2GHz 64-bit quad-core prosessor med 1 GB RAM. Miniatyr PC-en har fire USB 2.0-porter, en 10/100 Base T Ethernet-kontakt, en HDMI-inngang og støtter microSD-kort. Den drives fra en microUSB-kontakt, og har i tillegg en 3,5 mm lydutgang og tilkoblingsmuligheter av flere GPIOer.

Raspberry Pi 3 modell B er tilgjengelig i nettbutikken til Elfa Distrelec www.elfadistrelec.no.

Powered by Labrador CMS