Epson L555 og L355

Pressemelding fra Epson 25. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

EcoTank - en ny utskriftsmåte:

Epson lanserer skrivere med blekktanker – og med nok blekk til to års forbruk

Spar opp til 65 % av kostnadene på enkle, problemfrie utskrifter i hverdagen

Med L355 og L555 tilbyr Epson deg en ny måte å skrive ut på. Resultatet er svært lave kostnader og enkle, problemfrie utskrifter til både hjemmebrukere og småbedrifter. EcoTank-skriverne leveres med nok blekk i tanken til å skrive ut hele 4000 sider med svart blekk og 6500 sider med farger. Det er omtrent to års blekkforbruk, helt uten å skifte blekkpatroner.

EcoTank-skriverne bruker blekktanker med ekstremt høy kapasitet, som enkelt og effektivt kan etterfylles med originalblekk fra Epson. Skriverne klargjøres i tre enkle trinn: fyll blekktankene, slå på skriveren og klargjør blekksystemet. Når det er på tide å etterfylle, trenger du ikke blekkpatroner – bare enkle, rimelige flasker med blekk. Med dryppfrie helletuter er det enkelt å etterfylle tanken.

- L555 og L355 bygger på en teknologi som har vært svært vellykket i andre markeder – der har vi solgt over ti millioner enheter på under fire år. Nå møter Epson kundenes behov og lanserer EcoTank-serien i Vest-Europa. Disse modellene er et komplement til våre eksisterende produkter. De er ideelle til hverdagsbruk både hjemme og i små bedrifter til utskrift av dokumenter, for eksempel oppskrifter, hjemmelekser, e-poster, kart eller lignende. De er perfekte for alle som er opptatt av pris og brukervennlighet. Med nok blekk til to års forbruk, er blekkbehovet dekket i lang tid fremover, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Både L555 og L355 kan skrive ut, kopiere og skanne, og L555 kan i tillegg til dette brukes som faks og har en 30-siders automatisk dokumentmater og en tolinjers LCD-skjerm som gjør den enda mer brukervennlig. De har Wi-Fi-tilkobling, slik at de kan deles eller brukes fra flere steder i hjemmet, og Epson iPrint -kompatibiliteten gjør at du raskt og enkelt kan skrive ut dokumenter fra smarttelefoner og nettbrett. Dette robuste blekksystemet som kan etterfylles, kommer med en Epson-garanti for ett år eller 30 000 sider for å gi deg en ekstra trygghet.

L555 og L355 er tilgjengelige fra oktober hos Elkjøp og vil koste henholdsvis kr. 3.695 og 2.895. Utskiftbare blekkflasker vil koste kr. 99.