Epson Small-in-One-serie

Pressemelding fra Epson 21. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epsons Small-in-One-serie har nå Wi-Fi Direct

Epson gjør det lettere enn noensinne å skrive ut hjemme, med sin nye serie med Small-in-One-skrivere med Wi-Fi Direct™. Skriverne er ideelle for utskrift av familiebilder og dokumenter, og hjemmebrukere kan skrive ut direkte fra Wi-Fi-utstyrte enheter uten behov for en trådløs ruter.

Med Epson Connect – Epsons tjeneste for mobil- og nettskyutskrift – og automatisk Wi-Fi-konfigurasjon er Epson allerede sterkt forbundet med problemfri trådløs utskrift. Med Wi-Fi Direct kan Epson tilby brukerne enda flere muligheter for trådløs utskrift i hjemmet.

Serien består av Expression Home XP-412//415, 312//315, 215 og 212. Hver av skriverne tilbyr muligheten til å spare plass, penger og tid takket være kompakt størrelse, separat blekk og mange brukervennlige funksjoner.

Alle alt-i-ett-skriverne er kompatible med Epson iPrint, slik at brukerne kan skrive ut trådløst fra smarttelefoner og nettbrett. Med XP-412//415, 312//315 og 215 kan brukerne også skrive ut fra hvor som helst i verden ved å sende bilder og dokumenter på e-post rett til skriverens unike e-postadresse. Skriverne er også klargjort for Google Cloud Print.

Alle modellene bruker Epsons nye firefargede Claria Home Ink-sett. Dette er en grunnleggende blekkformel som kombinerer holdbarheten til svart pigmentblekk med den glansede fargebildekvaliteten i fargestoffbaserte blekkpatroner i cyan, magenta og gult. Dette allsidige blekkpatronsettet gir skarpe, klare tekstdokumenter og blanke bilder i laboratoriekvalitet.

Blekkpatronene er lett gjenkjennelige på grunn av den særpregede innpakningen med bilde av prestekrage/valmue, noe som gjør at brukerne umiddelbart kan finne de korrekte blekkpatronene til skriveren sin. Alle patroner er tilgjengelige i standardstørrelse og XL, og sidekapasiteten er tydelig merket foran på pakkene, slik at det blir enklere for brukerne å avgjøre hvilken patronstørrelse som passer best til deres behov. 

Mohamed Musa, produktsjef i Epson Europe, sier: “Stadig flere bruker mobile enheter, så vi jobber hele tiden med å tilby større fleksibilitet. I tillegg til Wi-Fi, Epson Connect og Google Cloud Print har vi nå Wi-Fi Direct, slik at brukerne kan sende utskriftsjobber fra smarttelefon, nettbrett eller trådløs bærbar PC direkte til skriveren – uten behov for ruter, helt problemfritt.”

XP-412//415, 312//315, 215 og 212 er tilgjengelige fra slutten av september, med anbefalte utsalgspriser på henholdsvis 895,-, 695,-, 595,- og 495,- inkl. mva. 

Powered by Labrador CMS