Epson TM-P60II

Pressemelding fra Epson 8. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Trådløs bærbar utskrift av kvitteringer og etiketter

Epson, Europas ledende POS-produsent, lanserer to nye trådløse bærbare skrivere fra TM Intelligent-serien – Epson TM-P60II og Epson TM-P60II Peeler. Begge modellene har Epsons ePOS-Print-teknologi for fleksibel, brukervennlig utskrift fra en bærbar enhet og gir butikker og servicebedrifter raskere og mer effektiv kundeservice.

Ved hjelp av Epsons ePOS-Print-teknologi kan brukerne skrive ut kvitteringer, billetter, kuponger og etiketter nær sagt hvor som helst, direkte fra nettbrett og andre mobile enheter. Dette kan gjøres med hvilken som helst nettleser med støtte for HTML5, uten behov for PC-er, servere eller drivere, og kan enkelt integreres i eksisterende IT-systemer.

Epson TM-P60II er en bærbar kvitteringsskriver som kan brukes til rask utskrift av kvitteringer og billetter på utsalgsstedet samt på kontorer og i kjøkkenmiljøer.

Epson TM-P60II Peeler er en bærbar etikettskriver som er ideell for bruk på utsalgssteder, til hyllemerking og produktmerking. Med denne kan bedriften raskt og enkelt lage etiketter på utsalgsstedet eller lageret.

Utskriftshastighet helt opp til 100 mm/s gjør at bedriften kan gi kundene rask betjening uten opphold. Enkel mating av papir gjør det lettere å skifte papir og etiketter raskt.

Chiyo Kubota, produktsjef hos Epson Europe, sier: “Vi har utviklet disse skriverne for travle butikk- og servicemiljøer, og utvidet vårt eksisterende utvalg av skrivere for disse markedene. Ikke bare kan man skrive ut trådløst, men batterilevetiden er virkelig lang – opptil 46 timer i Bluetooth-modus. Med den valgfrie laderen kan opptil fire batterier lades samtidig, slik at man alltid har reservebatterier til flere skrivere.”

Epson TM-P60II vil være tilgjengelig i februar 2013 til en anbefalt utsalgspris fra kr 3740 eks. mva.

Epson TM-P60II Peeler er tilgjengelig fra april.