Epson WorkForce DS-570W og DS-530

Pressemelding fra Epson 1. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Innovative og intelligente forretningsskannere fra Epson

Effektiv arbeidsflyt med smarte funksjoner for å skanne et bredt utvalg av dokumenter

Epson lanserer to intelligente, kompakte arkmatede WorkForce-skannere. Med omfattende mediehåndtering og nyskapende smarte funksjoner for å gi dataene et høyt sikkerhetsnivå, er WorkForceDS-570W og DS-530 rettet mot svært effektiv og enkel integrering i en organisasjons arbeidsflyt. Med muligheten til å skanne opptil 35 spm / 70 bpm, tilbyr disse enhetene en lang rekke mediehåndteringsalternativer som gjør det mulig å skanne, lagre og dele viktige dokumenter raskt.

- Med bransjens første «slow-modus» for skanning av krøllede eller skjøre dokumenter, og den nyskapende funksjonen for å hoppe over dokumenter etter gjenkjenning av dobbeltmating, har det aldri vært enklere å skanne utfordrende medier. Smarte funksjoner forbedrer effektiviteten, nøyaktigheten og datapåliteligheten, og enten du skanner dokumenter på opptil seks meter, papir så tynt som 27 gsm, eller kartong så tykk som 413 gsm, kan du stole på disse modellene for rask dokumentbehandling i høyeste kvalitet, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Avanserte sensorer og teknologi for mating av papir

Disse skannerne, som er spesiallaget for å håndtere viktige dokumenter, fra visittkort og ID-kort i plast til ekstra lange dokumenter, bruker DSC (dynamisk korreksjon av skjevhet) og et avansert system for mating av flere papirruller. Den ultrasoniske sensoren legger til rette for gjenkjennelse av dobbeltmating for å unngå feilmatinger, og funksjonen for automatisk gjenkjennelse av dokumentstørrelse gjør det enkelt å skanne flere størrelser i én enkelt bunke.

Med funksjonen for automatisk mating er det enkelt å skanne originaler i forskjellige størrelser, i hvilken som helst rekkefølge, til én PDF-fil, mens funksjonen for å hoppe over dokumenter etter dobbeltmating gjør at skanningen kan fortsette etter matefeil.

Konverteringssett for flatbedskanner (tilleggsutstyr)

Med et konverteringssett for flatbedskanner (tilleggsutstyr) kan flere typer medier skannes på en effektiv måte, for eksempelfrimerker, pass, bøker og mer. Dette alternativet er tilgjengelig for begge modellene når du bruker USB 3.0-tilkobling.

Trådløs tilkobling på DS-570W

Skann dokumenter enkelt til mobil, tavle- og Wi-Fi-aktiverte arbeidsstasjoner med denne avanserte og kompakte trådløse skanneren med arkmater. En perfekt løsning for deling mellom flere brukere i dynamiske arbeidsmiljøer, og det er enda enklere å skanne direkte til nettbaserte lagringskontoer som Dropbox, SharePoint, FileBound og flere andre.

WorkForce DS-570W og DS-530 er tilgjengelige fra oktober 2016, til anbefalte utsalgspriser på kr. 6.072 og 5.692 eks. mva.

Powered by Labrador CMS