Epson Expression Premium A3

Pressemelding fra HP 18. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epson Expression Premium-serien oppdateres og utvides med en kompakt A3-modell

Skriv ut bilder og dokumenter av høy kvalitet hjemme med disse stilige og kompakte alt-i-ett-enhetene

Expression Premium-modellene XP-640 og XP-645, som bygger videre på suksessen til den populære serien med alt-i-ett-skrivere, har blitt oppdatert. I tillegg er serien utvidet med en ny utskriftsmodell for A3 – XP-900. Disse alt-i-ett-modellene er stilige, kompakte og allsidige, og kombinerer utskrift, skanning og kopiering i én enhet – perfekt for moderne hjem. Og med en rekke mobile utskriftsløsninger er det enkelt å produsere blanke fotografier og skarpe, klare dokumenter fra nesten hvor som helst i hjemmet, eller til og med verden.

Nyheten XP-900 tilbyr A3-utskrifter, men tar ikke stort mer plass enn en A4-modell. I moderne hjem kan plassen ofte være begrenset, så med denne kompakte utformingen kan enda flere kunder benytte seg av A3-utskrifter.

Travle husholdninger og ambisiøse fotografer slipper problemene og utgiftene med å fremkalle bilder med en skriver som kan produsere fotografier som er bedre enn laboratoriekvalitet, hjemme – når de ønsker. Expression Premium-serien bruker Claria Premium-blekk, som er kjent for å produsere enestående, blanke fotografier med skarpe detaljer, dype svarttoner og rike, levende farger. De fem fargene kan skiftes enkeltvis, og du bytter bare fargen som er tom, noe som gjør skriveren økonomisk. De er utformet for å skrive ut dokumenter på en perfekt måte også, noe som gir en komplett pakkeløsning.

Tilkoblingsfunksjonene i Expression Premium-modellene gir enda mer frihet for brukerne. Det er ikke nødvendig å være bundet til skrivebordet; Wi-Fi gjør det enkelt å skrive ut og skanne fra hvor som helst i hjemmet, og Wi-Fi Direct gjør det mulig å skrive ut uten et trådløst nettverk. I tillegg finnes de kostnadsfrie nedlastbare appene som danner Epson Connect2. Det er enkelt å skrive ut og skanne trådløst fra en smarttelefon eller et nettbrett i hjemmet med den kostnadsfrie iPrint2-appen. Og for dem som er på farten, lar Epson Email Print2 brukerne sende dokumenter og bilder direkte til skriveren fra nesten hvor som helst i verden. I tillegg kan kreative brukere bruke den kostnadsfrie Creative Print2-appen til å skrive ut bilder direkte fra Facebook, lage tilpassede hilsningskort, gjøre bildene om til maler for fargelegging og mye mer.

Modellene er fullpakket med brukervennlige funksjoner, inkludert tosidig utskrift, en LCD-skjerm for enkel navigering, en papirskuff foran og et minnekortspor for å gjøre det enkelt å skrive ut bilder uten datamaskin. XP-640, XP-645 og XP-900 kan i tillegg skrive ut på egnede CD-er og DVD-er, og XP-900 har en bane for spesialmedier bak for utskrift på tykkere papir i opptil A3.

- Vi vurderer kontinuerlig produktseriene for å sikre at de oppfyller kundenes behov. XP-900 gir enda flere valgmuligheter i Expression Premium-serien, og brukerne muligheten til å skrive ut A3-bilder og -dokumenter hjemme, selv når det er begrenset plass, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Expression Premium XP-900, XP-645, XP-640 og XP-540 er tilgjengelig til anbefalte utsalgspriser på hhv. kr 1995, kr 1495, kr 1495 og kr 1195 inkl. mva.

Powered by Labrador CMS