Leitz Icon

Pressemelding fra Esselte 12. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Leitz Icon – en ny vår med raske etikettutskrifter overalt

En ny etikett- og merkeløsning basert på moderne smartteknologi sørger for å gi deg tilgang på de mest effektive og innovative løsningene for etikettutskrifter hvor du måtte befinne deg - både på kontoret eller på lageret - men også når du er på farten. Splitter nye Leitz Icon gjør det morsommere og enklere enn noensinne å skrive ut etiketter i ulike størrelser til ulike behov - rett fra nettbrettet eller mobilen.

Med høy funksjonalitet, brukervennlighet og lekkert design er Leitz Icon etikettskriveres svar på Apple. Etikettskriveren lar brukere skrive ut etiketter i nesten alle størrelser og typer, ved hjelp av hvilken som helst enhet, hvor som helst – alt fra én maskin. Dens kompatibilitet gjør den til et ideelt produkt for alle med behov for etikettutskrift – fra større virksomheter med stort behov for logistikkløsninger til hjemmebaserte enkeltmannsforetak.

- Innovasjon innenfor kategorien etikettskrivere har ikke møtt behovene til bedrifter og hvordan de fungerer i dag. Med Leitz Icon har vi skapt et høykvalitetsprodukt som er spesialbygd for å hjelpe den moderne arbeider i en mobil og moderne arbeidshverdag, sier Hilde Skifjeld, som er ansvarlig for ICON i Norge.

Praktisk

Leitz Icon Labeller skriver ut papir, plastikk, og etikettkort – alt fra én maskin. Den eliminerer dermed behovet for flere printere og etikettark, for både brukervennlighet og kostnadseffektivitet. Den bruker praktisk drop-in etikettkassetter som gir brukeren mulighet til og raskt bytte mellom forskjellige størrelser og materialer for å utføre kompliserte oppgaver.

Det nye systemet skriver ut tekst og bilder av høy kvalitet på etiketter fra 28 mm til 2 m, med opp til 88 mm bredde, og kontinuerlige etikettekassetter. Icon har unike skriverinnstillinger; noe som minimerer behovet for å bytte kassett og maksimerer potensialet. Den har også en integrert kutter for fleksible størrelser.

Med hastigheter på opp til 200 etiketter per minutt (av 28 x 88 mm etiketter), kan Leitz Icon Labeller skrive ut etiketter på lengde med en fotballbane på under seks minutter.

Kompatibel

Leitz Icon tilbyr både USB- og WiFi-tilkobling, og kan betjenes via iPhone, nettbrett, bærbar eller stasjonær PC. Den er kompatibel med Mac, Windows og iOS, mens den kostnadsfrie appen og programvaren Leitz Icon kobler til skriveren med brukerens valgte enhet. Skriverkassetten kommuniserer også med denne for å informere brukeren om etiketteleveransens status.

Leitz Icon er en moderne løsning for moderne arbeidsplasser. Den er blitt beskrevet som “iOS-etikettskriveren Apple ville laget“ (Reviews Editor, Cult of Mac).

Leitz Icon er tilgjengelig for 1679 kr. For utfyllende detaljer og spesifikasjoner besøk www.leitz.com/icon.

Powered by Labrador CMS