Samsung Galaxy Camera

Pressemelding fra Samsung 26. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Alltid koblet til nettet:

Samsungs Androidkamera nå i butikk

Samsungs innovative Androidkamera med Jelly Bean og 3G-støtte er nå til salgs i Norge. 

Samsung Galaxy Camera er det første i verden med operativsystemet Android 4.1 (Jelly Bean), Quad core-prosessor og 3G-støtte. Det betyr at det er et kamera som gir helt nye muligheter.

Ny produktkategori

3G-støtte gjør at kameraet alltid koblet til nettet. Det betyr at du kan ta bilder eller video, redigere og laste dem opp på nettet uansett hvor du befinner deg. – Bilder blir viktigere og viktigere i sosiale medier. Vi kommuniserer gjennom bilder, og med Galaxy Camera kombinerer vi styrkene til våre smarttelefoner med den beste optikken fra kompaktkameraene, sier nordisk produktsjef Andreas Norberg i Samsung.

Talestyring

Med Androidkameraet kan du surfe på nettet, velge mellom 600 000 apper i Google Play, sende SMS og MMS eller poste innlegg i sosiale medier direkte fra kameraet. Takket være talestyring kan du zoome og knipse bilder ved å gi kommandoer. Og i stedet for å lagre bildene dine på minnebrikker, PC og harddisker kan du i stedet lagre bildene ved å bruke de 50GB som følger med i skytjenesten Dropbox.

Fakta Galaxy Camera:

Android 4.1 (Jelly Bean), 1,4 GHz Quad-core-prosessor, WiFi, 3G-støtte med hastighet på 5,6 MB/s (nedlasting) og 2,2 MB/s (opplasting). 16,3 MP BSI CMOS-sensor, 21x optisk zoom, f2.8/23mm, optisk bildestabilisering. 4,8 tommers HD super clear touchskjerm. Fire bilder i sekundet eller 30 bilder i et sveip. Zoom og ta bilder med hjelp av stemmestyring. Smart Mode med femten ulike fotoinnstillinger for bedre bilder. 8GB minne, plass for micro SDSC, micro SDHC, micro SDXC. Utgang HDMI 1.4. Video i full HD 1920x1080 30fps. Vekt 300 gram. Batteri på 1,650 mAh. Er nå tilgjengelig i butikk til anbefalt utsalgspris 4 500 kroner.

Powered by Labrador CMS