WD My Passport Wireless

Pressemelding fra Western Digital 3. september 2014

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NY HARDDISK MED TRÅDLØS TILKOBLING TIL TELEFON, NETTBRETT OG KAMERA

My Passport ekstern harddisk fra WD utvider lagringsplassen for alle typer enheter, uten behov for ledninger eller internett

WD lanserer My Passport Wireless. Den eksterne harddisken er enkel å bruke og kobles til hvilken som helst enhet via Wi-Fi. Med denne kan man lagre, ha tilgang til og dele opp til 2TB data uten ledninger eller internett-tilkobling.

- Vi feirer nå ti-årsjubileum for vår serie med My Passport-produkter. Vår nye My Passport Wireless fortsetter evolusjonen av disse produktene og løser et vanlig problem for dagens forbruker: For mange enheter med begrenset lagringsplass, og ingen mulighet til å lagre innholdet for å frigjøre plass på farten. Nå har forbrukeren en harddisk som enkelt kan lagre data fra alle typer enheter, og fortsatt ha tilgang til dem, sier Jim Welsh, Executive Vice President, WD Content Solutions Business og Worldwide sales.

My Passport Wireless lager sitt eget trådløse nettverk som tillater opp til åtte enheter å koble seg til på samme tid. Harddisken er tilgjengelig i 500GB, 1TB og 2TB. Det gir brukere mulighet til å lagre og ha tilgang på hundrevis av timer med filmer og musikk, samt bilder og annet digitalt innhold fra både smarttelefoner og nettbrett som typisk har begrenset med lagringsplass.

Den portable, trådløse harddisken har Wireless N MIMO-teknologi for forbedret trådløs ytelse slik at brukere kan ha tilgang til, og overføre, filer raskt. I tillegg kan man strømme opp til fire HD-videoer samtidig. Det innebygde oppladbare batteriet gir seks timer kontinuerlig strømming, og opp til 20 timer standby, noe som gjør den til den perfekte ledsageren på reise.

Med My Passport Wireless har brukere tilgang til sine filer uansett hvor de er ved å ta i bruk WDs prisbelønte My Cloud-applikasjon for iOS eller Android. WD My Cloud-applikasjonen kobles enkelt til My Passport Wireless. Når det er gjort gir applikasjonen intuitiv navigering, deling og bruk av innholdet på harddisken. WD My Cloud gjør det også enkelt for brukeren ved å gi tilgang til filer på My Passport Wireless, WD My Cloud og store skytjenester som Dropbox, OneDrive og Google Drive fra en enkelt applikasjon.

I tillegg til mobile enheter som telefoner og nettbrett, vil den trådløse harddisken være nyttig for de som tar bilder med kamera. Harddisken har en integrert port for SD-kort som gir mulighet til å tømme kortet underveis på ferie eller for en profesjonell fotograf ute på oppdrag. Harddisken har også en integrert FTP-server som kan kobles mot kompatible kameraer for overføring av bilder direkte i det de blir tatt.

Pris og tilgjengelighet

My Passport Wireless er tilgjengelig på www.wdstore.com.

Veiledende priser i USD er 500GB – 129,99USD   1TB – 179,99USD    2TB – 219,99USD  

WD My Cloud-applikasjonen er tilgjengelig for gratis nedlastning fra App Store og Google Play nå.

Powered by Labrador CMS