Samsung Galaxy Note 4

Pressemelding fra Samsung 3. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

På IFA i Berlin offentliggjorde Samsung i dag det siste medlemmet i Galaxy-familien, Galaxy Note 4. Mobilen har en 5,7-tommers Quad HD (2560x1440) Super AMOLED-skjerm som gir skarpere og mer levende bilder, dypere kontrast, bedre betraktningsvinkler og en utrolig rask responstid. Skjermens størrelse muliggjør også forbedrede funksjoner for multitasking.

Det nye 16 megapiksel-kameraet tar fantastiske bilder takket være Smart Optical Image Stabilizer og forbedret eksponering ved mørke lysforhold.

Note 4 har også nye smarte funksjoner som hurtiglading, ultra-energisparingsmodus, fingeravtrykksleser og flere mikrofoner, noe som gir brukeren mulighet til å spille inn og lytte på spesifikke personer i en gruppesamtale.

S Pen er forbedret for å forenkle hverdagen, og fokuserer på funksjoner som brukes ofte. Klipp, lim, lag og lagre innhold enkelt ved hjelp av denne. Pennen har også fått forbedringer for å skape en så autentisk følelse som mulig. Når du nå bruker den føles det som å skrive på papir med en kalligrafi- eller fyllepenn.

Samsung Galaxy Note 4 er forventet å være tilgjengelig i butikk i oktober til anbefalt utsalgspris 6.795 kroner.

Powered by Labrador CMS