HP SlateBook x2

Pressemelding fra Hewlet-Packard 24. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP lanserer Android-basert hybrid-PC - HP SlateBook x2

HP lanserer HP SlateBook x2; en hybrid-PC med funksjonaliteten til en bærbar datamaskin samtidig som den har en avtagbar skjerm som fungerer som et nettbrett. HP SlateBook x2 er en allsidig to-i-en-enhet.

HPs brede portefølje av neste generasjons PC er designet for å tilpasse seg brukerens behov. HP SlateBook x2 er den første Andoid-baserte  hybrid-PCen  som også har NVIDIA:s Tegra 4 -prosessor, hvilket gir brukeren opplevelsen av mer realistiske spill, rask surfing og smidig HD-videoavspilling (1) , samt tilgang til TegraZone-appen.

"HP SlateBook x2 er det seneste eksempelet på vår søken om å utvikle produkter som gir den fleksibilitet som brukere krever i dag.  HP Slatebook x2 må brukes både hjemme, på kontoret og på reise." sier Staffan Sjöberg, produktsjef for forbruker-PC, HP Norge.

HP SlateBook x2 tilhører HPs produktportefølje av hybrid-PC og nettbrett, der den prisbelønte HP ENVY x2 og HP Slate7 også holder til. Begge er eksempler på HPs satsing for å tilby tilgang til ulike operativsystem etter kundenes ønske.

HP SlateBook x2 har både både nettbrettets lette vekt og den bærbare datamaskinens produktivitet.  Med avansert design og dobbelt batterisystem, ett batteri i tastaturet og ett i nettbrettet, kan man enkelt veksle fra en bærbar PC til nettbrett.

HP SlateBook x2  tilbyr både funksjonalitet  og mobilitet ved bruk av Android Jelly Bean 4.2. Den gir deg også tilgang til tjenester som Google Now, Google Search, Gmail, YouTube, Google Drive og Google+ Hangouts for videosamtaler med flere personer, så vel som tilgang til apper og digitalt innhold gjennom Google Play.(2)

En 10,1-tommers HD-berøringsskjerm gir skarpe linjer, utmerket bildekvalitet og flotte farger med minimal refleksjon. HP SlateBook x2 har også lagring på 32 GB eMMC, og DTS Sound + Solution som gir deg enkel tilgang til bilder, musikk og videoklipp.

HPs unike utskriftsfunksjon tillater brukerne å skrive ut direkte fra de fleste applikasjoner.

HP kompletterer sine nye PCer med en mengde enkle og anvendelige supportverktøy og ressurser. Kunden kan legge en HP Care Pack(3)  til standardgarantien for HP SlateBook x2, hvilket hjelper med å unngå uforutsette reparasjons- og erstatningskostnader om noe skulle hende.

Pris og tilgjengelighet

HP SlateBook x2 forventes tilgjengelig i Norge i august til en cirkapris på  4 990 NOK inkl. moms. (4)

(1) High-definition content is required for high-definition images.

(2) Internet access is required and not included

(3) For further information on Accidental Damage Protection see the HP Total Care page at www.hp.com/go/totalcare. Sold separately.

(4) Estimated street prices. Actual prices may vary.

Powered by Labrador CMS