HP Elite-serie

Pressemelding fra Hewlett Packard 29. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP Annonserer nye maskiner som styrker posisjonen som den ledende aktøren innenfor PC bedriftsmarkedet.

Selskapets innovasjoner i Elite maskinserien kombinerer design med produktivitet gjennom hele produktspekteret fra bærbare maskiner til bordmodeller og AiO maskiner.

HP lanserer i dag sine nyeste PC’er I Elite produktfamilien, inkludert HP EliteBook 705 serien – den tynneste og letteste bærbare maskin I sin klasse1 – stilfulle All-in-Ones (AiOs), og oppdateringer til hele utvalget av bordmodeller- blant annet verdens minste bordmodell i business-segmentet.

Noen av dagens annonseringer fra HP:

“Kundene fortalte oss at de elsket våre Elite bærbare maskiner og ba oss om å videreføre funksjonaliteten fra C-suiten til maskiner for alle ansatte – både med bærbare- og bordmodeller,” sier Alex Cho, vice president and general manager, Commercial PCs, Printing and Personal Systems Group, HP. “Vi responderer med å levere tynne, lette og elegante modeller med forbedret funksjonalitet for samhandling og integrerte sikkerhetsfunksjoner på mainstream-enheter som Elite 705 og 800 Seriene av PC’er, slik at alle ansatte kan få glede av elegante, produktive og sikre enheter..”

Det foregår store endringer i forretningslivet. Yngre ansatte utgjør nærmere 34 prosent av de ansatte6 og 86 % av millenierne regnes som teknologorienterte7, 62 prosent av brukerne arbeider fra mer enn en lokasjon8, og kunnskapsarbeidere disponerer i gjennomsnitt 3.1 ulike enheter9. De nye Elite PC’ene er stylet med henblikk på moderne medarbeidere og har fokus på pålitelighet og holdbarhet. De er designet for å kunne gjennomgå MIL-SPEC 810G testing og mer enn 120,000 av HP’s Total Testing Process.

Etter hvert som forretningslivet tar i bruk verktøy og samhandling slik som Skype for Business – hvor lydkvaliteten kan utgjøre forskjellen mellom et vellykket møte og en grøtete konversasjon har HP’s nye Elite bærbare og AiO’er lydkomponenter fra BANG & OLUFSEN. Alle Elite PC’er som er merket med Bang & Olufsen varemerket er custom-tunet av Bang & Olufsen’s akustiske teknikere for oppnå et presist lydbilde til business-bruk. For å gjøre opplevelsen enda bedre er Elite bærbare og AiO’er utrustet med HP Noise Reduction Software for bedre audio input og HP Clear Sound Amp for balansert audio output.

Siden malware og andre sikkerhetsangrep mot organisasjoner stadig øker og får større og større langsiktige konsekvenser har HP utvidet bruken av HP Sure Start fra HP Elite bærbare til også å omfatte den nye produktlinjen med Elite PC’er. Select Elite PC’er inkluderer også HP Sure Start med Dynamic Protection, som går enda lenger enn å kontrollere BIOS når det er en statusendring til også å gjennomføre kontroller med faste intervaller.

Opplev høyere produktivitet og mobilitet med nye tynne og lette Windows 10 bærbare maskiner

Den nye HP EliteBook 705 G3 serien er tynne, lette og kraftige med et nytt sølv magnesium og aluminium chassis med en startvekt på 1.26kg13, og den er 18.9 mm på det tykkeste punktet. Den er tilgjengelig med 12.5, 14.0 og 15.6 tommers HD, FHD eller QHD14 skjermer, de bærbare maskinene inkluderer nye high-performance AMD PRO A12 APU – de første kommersielle APU med integrert R7 Radeon™ grafikk – eksklusivt fra HP for et begrenset tidsrom.

HP Premium Keyboard som er utviklet basert på brukerstudier er tilgjengelig på EliteBook 705 serien, og gir en fantastisk balanse – langt mer enn et tradisjonelt tastatur. Inkludert en docking for kontorplass er disse bærbare maskinene designet for å være produktive mens man er på reise med en full-size Display Port og VGA og RJ-45 porter.

EliteBook 705 serien inneholder ogsåHP Long-Life Rechargeable Batteries, som gir opp til tre års levetid eller 1,000 full charge sykler, noe som gir dem mer enn 2-3 ganger lenger levetid enn standard batterier for bærbare maskiner. Dette reduserer total cost of ownership samtidig som det reduserer miljø-fotavtrykket for enheten. En ekstern SIM slot og WWAN16 som opsjon gir brukerne økt fleksibilitet for å koble seg til mens de er på reise.

Redesignede bordmodeller og all-in-ones for det moderne kontor

HP’s nye Elite AiO’er og bordmodeller med Windows 10 – inkluderer HP EliteDesk 705 og 800 G2 Desktop Minis, HP EliteDesk 705 og 800 G2 Small Form Factors, HP EliteDesk 705 G2 Micro Tower, og HP EliteDesk 800 G2 Tower – er optimalisert for ytelse med 6.generasjon Intel® Core™ prosessorer eller 6.generasjon AMD APUs. DDR4 minne er nå standard på Intel-baserte bordmodeller for å utnytte energi og ytelse maksimalt. EliteDesk 800 Desktop Mini tilbyr også økt fleksibilitet med en Intel-basert 65W CPU opsjon for applikasjoner som krever økt prosessorkraft.

Den redesignede HP EliteOne 800 G2 AiO inkluderer innebygd cable management for et ryddigere utseende og kan konfigureres med en ny høydejusterbar base med Tri-Mode Wireless Phone Charging,perfekt for de som har mobile enheter og som har behov for å lade I løpet av dagen 2. En opsjonal lader i basen kan lade mobile enheter uten kabel ved bruk av Qi, PMA og A4WP trådløse ladestandarder. En opsjonal Tri-Mode Charging Pad er også tilgjengelig.

Ettersom kontorer blir mer moderne og åpne er EliteDesk 705 og 800 Desktop Minis designet for å passe over alt hvor plassen er begrenset med en valgfri HP PC Mounting Bracket som kan feste Mini direkte på baksiden av det nye HP EliteDisplayet. For virksomheter hvor enhetene er plassert i områder tilgjengelige for publikum tilbyr HP den nye HP Desktop Mini LockBox,som sikrer PC, strømenhet og kabeltilkoblinger. For kontorplasser I mer åpne områder har EliteDesk 800 Tower og EliteDesk 800 Small Form Factor en valgfri Dust Management løsning som er designet for å hindre støvpartikler i å trenge inn i enhetene. Dette forlenger holdbarheten og reduserer total cost of ownership.

Visualiser produktiviteten for nye samhandlende arbeidsmiljøer

Ettersom nye samarbeidsformer utvikles og tas i bruk har HP flere samhandlingsløsninger som spenner over PC’er, skjermer og tilbehør.Den nye HP Collaboration PC G2 utnytter den seneste EliteDesk 800 Desktop Mini for å skape den ideelle løsning for konferanserom av alle størrelser. Med HP eksklusive Intel Unite Skype for Business Plugin, tilbyr denne enheten sømløs Skype møtestart med en trådløs skjermtilkobling og intuitiv dokumentdeling. Som en del av HP’s suite av samhandlingsverktøy skaper den nye HP EliteDisplay E240c Video Conferencing Monitor en hub I et møterom hvor man kan koble til en integrert HD webkamera, mikrofon, high performance høyttalere og med enkel lydbetjening.

Nye retail systemer utnytter verdens minste business-class desktop

Den nye HP MP9 G2 Retail System utnytter EliteDesk 800 Desktop Mini så retail virksomheter kan håndtere ulike funksjoner I virksomheten. Enheten har en tre-års produktsyklus og et utvalg av mulige operativsystemer inkludert Windows Pro og Windows Embedded OS – som gjør MP9 optimal for alle som krever stabilitet og fleksibilitet i sin infrastruktur.

Tilgjengelighet

Powered by Labrador CMS