HP EliteBook w-serie

Pressemelding fra HP 11. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Elegante råskinn fra HP

Nye arbeidsstasjoner lansert fra HP. – Kraftige maskiner som oppfyller ”militære krav*” til robusthet, sier Kristin Alnes, produktsjef for bærbare forretningsmaskiner.

De nye modellene er enda kraftigere og er laget for å kunne håndtere alle arbeidsoppgaver, uavhengig av sted. Våre stasjonære maskiner tilbyr enda mer kraft i enda mindre format og våre mobile maskiner er både robuste og spekket med kraftig programvare, påpeker Alnes. 

HP EliteBook w-serien følger i fotsporene til sine forgjengere i HP EliteBook-serien ved å være rigget for å tåle reise og krevende omgivelser. Maskinene har siste Core™ i7 quad-core og i5 dual-core-prosessorer fra Intel og opptil 32GB minne.

Serien har tre modeller:

- Toppmodellen HP EliteBook 8770w tilbyr flest og kraftigst konfigurasjonsmuligheter. Maskinen kommer med en skjerm på 17,3”.

- Midtmodellen HP EliteBook 8570w har en skjerm på 15,6”.

- Den minste og mest mobile HP ELiteBook 8470w kommer med en 14” skjerm.

8770w og 8570w kan i tillegg utstyres med HP DreamColor-teknologi som er et IPS-panel av høy kvalitet. Samtlige enheter leveres med SRS Premium Sound PRO.   

Maskinenes robusthet innebærer soliditet og utholdenhet. Maskinene tåler støv, vibrasjoner, støt, høyde, fall og lave temperaturer. Maskinene har blant annet et chassis laget av magnesium-aluminium og en skjerm som er beskyttet mot fingeravtrykk.

HP Z220 er en kraftfull arbeidsstasjon som har alt man kan forvente av en maskin som skal løse krevende arbeidsoppgaver. Med Intel® Xeon®-prosessorer, støtte for opptil 32GB 1600 Mhz DD3-minne og tre USB 3.0-porter er HP Z220 en hurtig og effektiv maskin på kontoret. Maskinens grafikk er siste fra Intel, samt full mulighet for grafikk fra NVIDIA og AMD. Maskinen støtter også neste generasjons PCIe Gen3-kort for å sikre levetiden til maskinen. Intel® Smart Response-teknologi øker prestasjonen til maskinen ytterligere.

HP Z220 finnes i to størrelser; en ”Convertible Mini-Tower” (CMT) og en meget kompakt versjon i ”Small Form Factor” (SFF) som er hele 65 prosent mindre.

Alle HPs arbeidsstasjoner har HP Performance Advisor, en enkel løsning som gir tilgang til rapporter og konfigurasjoner av både hardware og software.  

Pris og tilgjengelighet

HP Z220 har en veiledende startpris på 6 499 kr og HP EliteBook-serien vil ha en startpris på 15 790 kr for 8770w, 14 700 kr for 8570w og 12 790 kr for 8470w. Samtlige modeller er tilgjengelig fra slutten av juni.

Powered by Labrador CMS