HP ENVY120 e-All-in-One

Pressemelding fra HP 12. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Hewlett-Packard med ny skriver

- HP ENVY120 e-All-in-One – skriveren som passer inn i stuen

HP annonserer en ny skriver, så allsidig at den passer for alle. Med HP ENVY120 e-All-in-One kombineres det siste i utskriftsteknologi med moderne design; noe som gir både eleganse og brukervennlighet.

HP ENVY120 e-All-in-One er en skriver du gjerne har stående framme i oppholdsrommet framfor å gjemme den bort. Integrasjonen av HPsTouchSmart Apps gjør at man kan surfe, være kreativ og skrive ut direkte fra web. Berøringskjermen felles automatisk inn når den ikke er i bruk. Den har et minimalistisk utseende og er svært stillegående.

HP ENVY120 e-All-in-One er konstruert med tanke på miljøet. Den er PVC-fri(1), har automatisk dobbeltsidig utskrift og HP blekkpatroner som er laget av 60 % resirkulert materiale.

Folk på farten kan ligge et skritt foran, og skrive ut uansett hvor de befinner seg  via sin mobile enhet(2). Ved hjelp av  HP ePrint og trådløs direkte , er  det mulig å skrive ut direkte fra iPad ®, iPhone ® og iTouch ® via AirPrint™, som lokaliserer og kobler til  enheten for å sende dokumenter trådløst.  En annen fordel er at du kan lade iPhone via USB mens du skriver ut på HP ENVY120 e-All-in-One. Skriveren produserer utskrifter av labkvalitet slik at hvem som helst på en profesjonell måte kan lage høykvalitets bilder og fotobøker med HP Photo Creations.

«Med sitt elegante design og allsidige funksjoner ligger HP ENVY120 e-All-in-One i tetsjiktet blant premiumskrivere," sier produktsjef Elin Marie Øien.

Skriveren  er tilgjengelig fra  Mars 2013 for 1999 nok inkl. mva.

Powered by Labrador CMS