HP HP t630, ThinPro 6 og VMware Blast

Pressemelding fra HP 26. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HPs nye tynnklientløsninger akselererer overgangen til skybaserte arbeidsprosesser

For ca en måned siden lanserte HP den nye tynnklienten HP t630, HP ThinPro 6 operativsystem, samt bransjens første nullklientstøtte for VMware Blast Extreme. Gjennom disse tre nylanserte elementene vil HP kunne levere kraftigere og sikrere virtuelle løsninger. Dette vil vesentlig forenkle overgang fra lokal dataprosessering over til databehandling gjennom skytjenester. Nå er tynnklientløsningen klar for det norske markedet.

De senere år har vi sett en kraftig økning av skybaserte applikasjoner i bedriftsmarkedet, og HP har levert løsninger for nettopp dette i en årrekke. Nå har vi lansert det neste evolusjonære steget på denne reisen med den nye fleksible tynnklienten HP t630. Den vil ha støtte for en større bredde programvare og protokoller enn tidligere løsninger på markedet.

"Erkjennelsen av potensielle kostnadsbesparelser og reduserte krav til IT, gjør at flere og flere bedrifter flytter sine arbeidsoppgaver til skyen," sier Hans Petter Espelid, kategorisjef klientløsninger til bedriftsmarkedet i HP Norge. "En vellykket skydistribusjon, spesielt blant dataintensive bruksmåter, krever kraftige verktøy for å gjøre det mulig for sluttbrukere å få tilgang til og samhandle med rikt innhold. HPs nye skybaserte "Power Play"-tjenester på maskinvaren, operativsystem og protokollnivå adresserer behovet for rask, sømløs og sikker tilgang til løsninger i skyen.»

Effektiv distribusjon mot skyen

Den kraftige og svært konfigurerbare HP t630 tynnklienten effektiviserer nåværende skybaserte distribusjoner samtidig som den tilbyr løsninger for fremtidige virtualiseringsbehov. HP t630 er designet som ansattes PC-erstatning. Under beltet har den en ny generasjon av x86 Quad-core (System On a Chip) fra AMD, med integrert AMD Radeon ™ -grafikk som støtter opp til to Ultra High Definition (UHD) 4K skjermer.

Økning i ytelse og produktivitet

HP ThinPro 6 er et 64-bits Linux-basert operativsystem som leverer opp til 30 prosent ytelsesforbedring i forhold til 32-bits systemer. ThinPro 6 er bygget for krevende skybaserte miljøer for alle HPs tynnklienter, og er en kraftig, fleksibel og tilpasningsdyktig løsning som forbedrer sikkerhet og produktivitet i tillegg til at den reduserer vedlikeholdsbehovet for IT.

Det nye operativsystemet har funksjon for enkel BIOS-oppdatering som forenkler lokal eller ekstern oppgradering . En ny Certificate Manager gjør det enkelt å legge til-, konfigurere- og administrere sertifikater, som nå bor lokalt i et enkelt sertifikat-depot i HP ThinPro.

Få tilgang til kraftige skytjenester

Støtte for VMware Blast, som er en displayprotokoll basert på H.264 eller MPEG-4 Advanced Video Coding (AVC) for koding og dekoding, bidrar til å forbedre mobil- og stasjonær tynnklientytelse og sluttbrukeropplevelse.

Ved bruk av VMware Blast vil man merke en forbedret ytelse på H.264-innhold selv i tilfeller hvor det er svak nettverksytelse. Den fungerer også sømløst med HP True Graphics programvare som gir bedre utnyttelse av komplekst multimedieinnhold.

"Vi er svært glad for HPs satsing på Blast protokollen for de stasjonære Smart Zero-klientene, og fortsetter med dette å drive innovasjonen innenfor virtuelle skrivebordtjenester og cloud computing videre" sier Pat Lee, visepresident i produktledelse for Cloud Apps og Desktops, VMware. "Gjennom støtte for Unified Communications og programvareløsninger som HP True Graphics, HP Device Manager og HP Velocity, leverer HP og VMware en unik differensiator innenfor VMware-baserte skytjenester for sluttbrukere»

Pris og tilgjengelighet

ThinPro 6 and VMware Blast er allerede klare. Dette er løsninger som er inkludert i HPs økosystem for tynnklienter og bærer således ingen ekstrakostnader for våre kunder. HP t630 tynnklient vil kunne leveres til det norske markedet innen utgangen av september.

HP t630 tynnklient vil ha en forventet startpris rundt 4 000,- NOK eksl. mva.

Powered by Labrador CMS