HP Omen

Pressemelding fra HP 27. mai 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP inntar gamingverdenen med OMEN by HP

Denne uken lanserte HP den nye OMEN by HP-porteføljen spesielt utviklet for gamere som krever det seneste av innovasjon, maksimal ytelse og avanserte personlige konfigurasjonsmuligheter.

Den nye gamingporteføljen og produktsortimentet gjør det lettere for gamere å finne rett plattform for akkurat sine behov.

OMEN by HP-porteføljen består av tre plattformer:

OMEN Bærbare PCer: 15.6” og 17.3” utrustet med kraftfull hardware med mulighet for Full HD1IPS–skjermer (finnes i enkelte markeder også med 4K2 IPS-skjermer) for å maksimere spillopplevelsen.

OMEN stasjonær PC med vannkjøling, de seneste Intel® Core™-processorer3, grafikk fra NVIDIA® GeForce® GTX og AMD Radeon™, alt for å skape et prestasjonsmonster som er VR-sertifisert for Vive by HTC.

Hele porteføljen har krystallklar lyd signert Bang & Olufsen, og HP Audio Boost teknologi som skaper dybde i lyden og sikrer at gamere ikke vil gå glipp av noe.

OMEN Laptop – Skapt for spill

Modellene har keyboard med rød bakgrunnsbelysning, samt doble vifter for effektiv kjøling. Plassering av det 62 watts store batteriet rett i fronten av PCen skaper en stor kjølingsflate og god luftgjennomstrømming for optimal varmehåndtering uten å gi avkall på ytelse. Kraftfull grafikk fra NVIDIA® med GTX™ 950M, 960M og 965M samt sjettegenerasjons Intel® Core™ quad-core- prosessor opp til Core i7 sørger for at gamere er klare for enhver utfordring.

Andre spesifikasjoner:

OMEN by HP Desktop – sertifisert for Virtual Reality med den nyeste grafikken fra NVIDIA.

I serien av stasjonære OMEN-maskiner finnes modeller utviklet for å håndtere Virtual Reality, og disse modellene kommer med den siste NVIDIA® GeForce® GTX 1080-grafikken. Den overklokkningsbare Intel® Core™ i7-prosessoren har kraften som skal til for de mest krevende spillene og VR-opplevelsene. Noen modeller har også væskekjøling av prosessoren for å holde maskinen lydløs og sval. Det er enkelt å oppgradere og tilpasse maskinen uten bruk av verktøy.

Andre spesifikasjoner

Pris og tilgjengelighet

15.6” OMEN Laptop forventes tilgjengelig i Norge i juli fra ca 9 990 NOK inkl mva.

17.3” OMEN Laptop forventes tilgjengelig i Norge i juli fra ca 10 990 NOK inkl. mva.

OMEN Desktop forventes tilgjengelig i Norge i midten av juli fra ca 10 990 SEK inkl mva.

Powered by Labrador CMS