HP Pavilion Wave og Elite Slice

Pressemelding fra HP 1. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP lanserer nye stasjonære PCer for hjem og kontor med oppsiktsvekkende design

HP lanserer i dag to nye stasjonære PCer; HP Pavilion Wave for hjemmet og HP Elite Slice for kontoret. Den nye designen representerer noe helt nytt for stasjonære PCer. Med kraften fra en tradisjonell stasjonær PC, den oppsiktsvekkende designen og lyd fra Bang og Olufsen er HP Pavilion Wave og HP Elite Slice bygget for å stå i sentrum.

HP Pavilion Wave er bygget for å gi en god lydopplevelse i hjemmet. Den unike PCen er formet som en triangulær sylinder kledd med et akustisk tekstilmateriale for optimalisering av lydkvaliteten. Et integrert lydsystem signert B&O Play består av en høytaler samt en parabollignende reflektor øverst på PCen som sprer lyden 360 grader ut i rommet samtidig som den ventilerer ut varm luft.

Den triangulære designen inneholder tre ulike soner; hovedkortet på en side, harddisk på den andre siden og kjøling på den tredje siden. Såkalte ”heat pipes” benyttes til å transportere varme fra hovedkortet og grafikkkortet ut gjennom toppen på PCen.

For de som har behov for en kraftig stasjonær PC som tar liten plass er HP Pavilion perfekt. Med sine mål (17.3 x 16.8 x 26.1 cm) er den betydelig mindre enn en vanlig stasjonær PC .

Øvrige spesifikasjoner:

HP Elite Slice er skapt for det moderne kontoret og imøtekommer de ulike kravene til samhandling. Den unike designen hvor PCen består av ulike moduler gjør det mulig å velge en PC som best passer ditt behov.

“HP Elite Slice, er den første modulære stasjonære PCen2 som gir helt nye muligheter for tilpasning etter bruk; enten du vil bruke den som en møteroms-PC eller en PC ved pulten”, sier Anders Bo Forsdahl, produktsjef for PCer for bedriftsmarkedet i HP Norge.

Til denne PCen behøves bare en kabel og dette er unikt. Den ene kabelen gir både strøm til enheten og signal til skjermen. HP Elite Slice støtter dessuten trådløs kobling til skjerm. Løsningen gir en ren arbeidsflate på pulten for de som også ønsker at kontorplassen skal se bra ut.

Den unike designen hvor PCen består av ulike moduler gjør det mulig å velge en PC som best passer ditt behov. Det finnes tre ulike baseenheter å velge mellom, og basert på hva du har mest behov for velger du den baseenheten som passer best.

HP Collaboration Cover er spesialtilpasset for møter slik at du kun med et tastetrykk kan ringe, eller delta på et møte rett fra HP Elite Slice. På toppen av baseenheten finner du de ulike funskjonsknappene man vanligvis finner på en tradisjonell konferansetelefon. LED-lys er innebygd og viser hvorvidt du er tilkoblet/mute. HP Wireless Charging Cover6: er trdåløs lader for mobil og en annen mulig basemodul man kan velge.

HP Audio Module gir god lydkvalitet til tale for virtuelle møter og telefonsamtaler samt 360 graders-høytalere og toveis mikrofon med en rekkevidde på fem meter. HP ODD Module gir rask og enkelt back up.

HP Elite Slice veier kun 1.04kg7 og måler 16.51cm x 3.5cm x 16.51cm og er den minste og mest kompakte stasjonære PCen fra HP.

Øvrige spesifikasjoner:

Priser og tilgjengelighet

HP Pavilion Wave forventes tilgjengelig i Norden i september med veiledende pris fra 6 990 NOK inkl mva

HP Elite Slice forventes tilgjengelig i Europa i september. Priser forventes klare i midten av september.

Powered by Labrador CMS