HP t420

Pressemelding fra Hewlett Packard 15. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP lanserer rimelig, cloud-ready tynn klient med bred operativsystem-støtte

- HP lanserte nylig HP t420, en rimelig, cloud-ready tynn klient for saksbehandlere på call-sentre, desktop-as-a-service, og kiosk-løsninger. Den nye tynne klienten fra HP tilbyr et utvalg av essensielle operativsystem1, inkludert Linux-baserte HP Smart Zero Core og HP ThinPro, og Windows Embedded 7.  

HP t420 er ideell for bedrifter som ønsker å holde budsjettet med en pålitelig løsning som ikke tar opp mye plass eller lager mye støy. Alle modellene kommer med verdiøkende HP-programvare uten ekstra kostnad, integrerte nettlesere, pluss støtte for Voice-over-IP med Microsoft Lync2 og Unified Communications verktøy.

Med flashminne-lagring og vifteløs design for ultra-stille drift gjør HP t420 på omtrent 5x7x1-tommer størrelse (12,7x17,8x2,5 cm) det enkelt å installere i kompakte arbeidsplasser over hele kontoret. Oppsett, oppstart og vedlikeholdsoppgaver går raskt og enkelt med HP Device Manager eller HP Smart Zero Services; programvareverktøy tilgjengelig eksklusivt for HPs tynne klienter som lar brukere spore, administrere og oppdatere hele installasjonsbaser med bare noen få klikk.

"I en tid der selskapene må håndtere spørsmål som globalt samarbeid, personvern og kostnadskontroll trenger de teknologi som kan bringe det hele sammen sømløst," sa Jeff Groudan, direktør Product Management, tynne klienter, HP. "Vår nye t420 er en flott, rimelig, cloud-ready tynn klient som er pålitelig og lett å bruke."

The HP t420 Thin Client:

• Festes til baksiden av en HP ProDisplay, eller sammen med en skjerm og HP Integrated Work Center Stand for å lage et alt-i-ett som holder I/O-porter i front. 3

• Reduserer strømforbruket og hjelper minske kostnader med en intelligent, energieffektivt, lav-halogen4 design som er ENERGY STAR®-sertifisert og EPEAT® Gold registrert. 5 

• Tilbyr Gigabit Ethernet for kablet tilkobling når Wi-Fi ikke er et alternativ, og støtte for 802.11n Wi-Fi 6. 7 

• Støtter Microsoft Lync produktivitetsverktøy som direktemeldinger, deling av desktop, og Voice-over-IP for internett-basert oppringning.

• Leveres standard med en business-klasse USB tastatur og mus.

• Gir mulighet for tilpasning med valg av merkevare, applikasjoner, GUI, maskinvarekompatibilitet, og mer. 8

Pris og tilgjengelighet

HP t420 forventes å være tilgjengelig i EMEA i slutten av juli 2015. Prisene er tilgjengelig på forespørsel.

Powered by Labrador CMS