HP vesker

Pressemelding fra HP 3. oktober 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Visste du at HP har lekre vesker spesielt laget for å beskytte din PC?

HP er blant annet kjent som produsent av PCer, men visste du at vi også har et utvalg lekre vesker spesielt designet for å ta vare på din PC? Her er et utvalg av våre nyeste vesker og sleeves.

HP  Lady Premium er designet som en romslig håndveske som kan brukes både til jobb og ellers, men den store forskjellen er at den er bygget for å beskytte din PC. Dette betyr at bærehåndtak og skulderremmer er ekstra forsterket og et eget polstret rom sørger for ekstra beskyttelse mot støt. Vesken har en veiledende pris på 999,- inkludert merverdiavgift.

HP Spectre 14.0” Slim Topload er en luksuriøs veske i skinn med flotte detaljer som matcher fargene på HP Spectre PC. Den har flere rom og god polstring og microfiber coating på innsiden. Vesken passer til 13 tommer PCer og er 29 cm høy (42 cm med håndtak),39 cm bred og 7cm dyp. Vesken har en veiledende pris på 1 499,- inkludert merverdiavgift.

Om du er ute etter en stilig sleeve, er HP Spectre13.3” Split Leather Sleeve et godt valg. Sleeven har en smart microfibercoating på innsiden. Når du legger PCen i sleeven, tar den med deg og går, vil PCen bevege seg mot microfibercoatingen og polere maskinen slik at den ikke har noen fingeravtrykk når du tar den opp neste gang. Sleeven er designet slik at microfibercoatingen dekker glidelåsen og dermed i tillegg beskytter toppen av PCen. HP Spectre13.3” Split Leather Sleeve passer til 13 tommers PCer. Sleeven er 25 cm høy, 36 cm bred og 3 cm dyp. Sleeven har en veiledende pris på 699,- inkludert merverdiavgift.

Powered by Labrador CMS