HP Z-familien

Pressemelding fra Hewlett Packard 6. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP avduker sin kraftigste portefølje av utvidbare desktop og mobile arbeidsstasjoner

HP har nylig annonsert følgende nyheter innenfor Z-porteføljen av arbeidstasjoner:

HP Z440, Z640, og Z840 desktop arbeidsstasjoner som baseres på en helt ny design og omfatter siste lansering av Intel®-prosessorer1 og profesjonelle grafikkort fra NVIDIA® og AMD

HP ZBook 15 G2 og ZBook 17 G2 mobile arbeidsstasjoner med støtte for HP Z Turbo Drive PCI Express SSDer samt nye opsjoner på AMD FirePro™ profesjonell grafikk i tillegg til profesjonell NVIDIA-grafikk.

HP Z-familie av arbeidsstasjoner, med løsninger som spenner seg fra mobile arbeidsstasjoner og hele veien til datasenteret, er designet for å virkeliggjøre våre kunders ideer og kreativitet ved hjelp av kraftige og bemerkelsesverdig skalerbare produkter, som gjør det mulig å fokusere på arbeidet sitt og ikke verktøyene som lar de skape og forme ideene sine.

Når du tenker på ytelse, pålitelighet og driftsikkerhet – Tenk Z!

Forsterkning av desktop arbeidstasjoner i HP Z-familien

De nye HP Z440, Z640 og Z840 arbeidsstasjoner passer glatt inn i Z-familien – som også inkluderer HP Z230 og HP Z1 G2 – og tilbyr, i god gammel HP-stil, uovertruffent nivå av innovasjon, ytelse og pålitelighet.

Hvert system er designet for å tilby den perfekte løsningen for å takle dine mest komplekse oppgaver, og som alle HP Z Workstations innehar de eksepsjonell skalerbarhet, verktøyløs tilgjengelighet og ISV testing og sertifiseringer. Dette er ufravikelige krav hos fagfolk innenfor ingeniør-, CAD-, arkitektur-, design-, animasjon-, film-, utdannings-, statlig- og helsesektoren.

De nye HP Z440, Z640 og Z840 arbeidsstasjoner innbefatter Intels siste familie av prosessorer som støtter opptil 18 kjerner per CPU, det siste innenfor NVIDIA® Quadro® og AMD FirePro™ profesjonell grafikk, samt nye og meget utvidbare DDR4 ECC minne som lar deg gjøre mer arbeid for hvert minutt og takle de mest krevende prosjektene som aldri før. I tillegg videreføres selvfølgelig støtten for HP Z Turbo Drives for raskere IO på lagring.

HP Z440 Workstation:  Utvid kraften din!

Med HP Z440 Workstation videreføres din business til neste nivå innenfor ytelse og skalerbarhet uten noe kompromiss på påliteligheten – alt i èn pakke. Med karakteristikker av å ha den perfekte blandingen av HP Z DNA i en kraftpakke med opp til 8 prosessorkjerner, opp til 128GB ECC RAM, mange lagrings- og PCIe-konfgurasjonsløsninger, inkludert støtte for Z Turbo Drive PCIe SSD.

HP Z640 Workstation:  fleksibel, kraftig, og klar for å ta i et tak!

HP Z640 Workstation redefinerer allsidighet og fleksibilitet. Utvid dine muligheter med kraftig ytelse, musestille beregninger og verktøyløst tilgang i en kompakt utførelse. Opplev den massive Workstation-kraften med støtte for 145W prosessorer med opptil 36 kjerner i en dual CPU-konfigurasjon. HP Z640 Workstation bruker sitt HP Z DNA for å tilby en høy-ende Workstation-opplevelse.

HP Z840 Workstation:  Enda mer kraft

Med HP Z840 Workstation flyttes grensene for hva man tidligere bare kunne fantasere om. Det er her de absolutt største oppgavene settes ut. HP Z840 Workstation er konstruert for høy-ende oppgaver og visualisering, og leverer enestående prestasjoner i markedets mest utvidbare kabinett som innehar det ypperste av HP Z DNA. Med 7 PCIe-plasser, opp til 10 interne harddisker og 16 minneplasser som støtter opp til 2048GB minne, kan Z840 gjøre alt!

HP tar Zbooks til neste nivå

HP har også annonsert neste generasjon av Zbooks med de nye HP Zbook 15 G2 og HP Zbook 17 G2 mobile workstations. Fokuset ligger på å levere våre kunder det høyeste nivået av ytelse, innovasjon og pålitelighet.

Med et utvalg av skjermstørrelser og proppet med kraft til intense oppgaver, er HP Zbooks designet for å la deg være kreativ hvor som helst og når som helst inspirasjonen innhenter deg. Alle HP Zbooks, inkludert HP Zbook 14, er designet for arbeidsstasjons-brukere som krever mobilitet samtidig som alle ISV-sertifiseringer ivaretas i en business-rugget design, som innbefatter HPs testprosess på 115.000 timer samt ståkarakterer på MIL-STD810G-testene.

HP Zbook 15G2 og HP Zbook 17 G2 særpreges av den slanke og lekre Zbook-chassiset som innehar Thunderbolt™ 2 som standard, siste Intel® prosessorer, tillegg av nye AMD FirePro® profesjonelle grafikkort, og støtte for HP Z Turbo Drive PCIe SSD-disker og QHD+ paneler.

HP Zbook 15 G2:  Ytelse på farta

HP Zbook 15 G2 er designer for å være like produktiv i felten som på kontoret. Dra nytte av vår mest allsidige mobile arbeidsstasjon og jobb hvor som helst med sikkerhet om at du har kraften du trenger ved hjelp av Thunderbolt™ 2, Quad-core prosessorer, HP Z Turbo Drive PCIe M.2 lagring, og QHD+ skjerm.

HP Zbook 17 G2:  Ekspander dine kreative muligheter

HP Zbook 17 G2 leverer kreativitet uten begrensninger. Den livaktige 17.3” skjermen og mulighet for DreamColor, lar deg vise frem signaturarbeidet ditt på kontoret eller på farten. HP Zbook 17 G2 drar fordel av HPs mest kraftfulle prosessering, grafikk, utvidbarhet, og lynraske I/O-muligheter for å yte og samhandle i fantasiens hastighet.

Powered by Labrador CMS