Kingston HyperX PREDATOR

Pressemelding fa Kingston 16. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kingston Technology lanserer ekstrem-minne: HyperX PREDATOR

· HyperX Predator med ny varmespreder og mer aggressivt design

· Raskere hastigheter, kortere ventetider og høyere kapasiteter

Kingston Technology lanserer den nye Kingston® HyperX® Predator, en høyytelses DRAM-modul som utfyller HyperX produktaspektet med de raskeste hastighetene, korteste ventetidene og høyeste kapasitetene.

HyperX Predator er rettet mot ekstreme entusiaster og overklokkere som ønsker å presse sine maskiner til det maksimale, med høyest ytende hardware og de raskeste hastighetene.

Med sin nye varmespreder, kommer HyperX Predator med et mer aggressivt design, og sørger for at et stort varmetap optimaliserer minnepåliteligheten. Minnet er Intel®XMP-sertifisert og har blitt testet og validert mot et topputvalg av hovedkort tilgjengelig på markedet. Sluttbrukere kan med enkelhet overklokke sine systemer ved å velge en profil i BIOS uten at det trengs noen manuelle justeringer.

- Gamingmarkedet for PCer er robust og voksende, og vi er glade for å kunne bidra med vårt nye, mer aggressive HyperX Predator minnesett, sier Jan Terje Kleiven i Kingston Norge, og legger til:

- Entusiaster vil oppleve høyere ytelse, særdeles responsive multitaskingsmuligheter og, totalt sett, et raskere system takket være Predators optimale ytelsesinnstillinger for spesifikke moduler, håndplukket og testet av våre Kingston-ingeniører, sier Kleiven.

HyperX Predator er tilgjengelig i hastigheter opp til 2666MHz, CASforsinkelse på 9 og 11, og kapasiteter fra 8GB til 32GB i ulike dual- og quadkanalsett konfigurasjoner.

Alle HyperX minneprodukter kommer med livstidsgaranti og gratis teknisk support.

For mer informasjon, besøk www.kingston.com/en/memory/hyperx

Kingston HyperX Predator Spesifikasjoner

· Kapasitet: 8GB, 16GB, og 32GB i sett av 2 og 4

· Frekvens (hastighet): 1600MHz-2666MHz

· CAS Forsinkelse: CL 9, CL11

· Spenning: 1,5v -1,65v driftsspenning muliggjør stabil overklokking

· XMP Sertifisert: Høyytelsesfrekvenser, timing og spenning er oppnåelig ved å aktivere Intels Extreme Memory Profile.

· Kompatibilitet: Designet spesielt for P55, H67, P67, Z68, H61 (AG), og Z77 Intel chipsets; samt A75, A87, A88, A89, A78, og E35 (Fusion) AMD chipsets

· Pålitelig: 100 prosent testet

· Garanti: Livstidsgaranti, Gratis teknisk support