LG SP820N

Pressemelding fra LG Electronics Nordic 31. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG LANSERER MAGISK BOKS SOM GJØR DIN GAMLE TV SMART

LG Electronics lanserer SP820N, den eneste mediespilleren på markedet som gjør din gamle TV til en komplett Smart-TV med mediesenterløsning, nettleser og Premium-tjenester som gir ubegrensede underholdningsmuligheter i et overraskende brukervennlig grensesnitt.

Innebygd mediespiller gjør SP820N til underholdningssentrum i hjemmet

SP820N har en innebygd mediespiller som støtter alle populære film-, bilde- og lydformater, deriblant 3D-materiale, og med funksjonen Smart Share er det enkelt å finne og spille av medier som filmer, musikk og bilder direkte på TV-en. SP820N støtter både WiFi og DLNA, og gir dermed direkte tilgang til innhold fra produkter som er koblet til hjemmenettverket, for eksempel bærbare PC-er, NAS eller mobiltelefoner. Det er dessuten mulig å koble eksterne enheter som harddisker eller USB-minner direkte til SP820N og spille av de lagrede filene uten å måtte koble til en PC.

Smidig grensesnitt gir god oversikt

LG er svært opptatt av brukervennlighet, noe som merkes allerede når du starter SP820N. Produktet bygger på samme plattform som LGs TV-apparater med Smart TV, som har fått god omtale i fagpressen for sitt meget brukervennlige grensesnitt med god oversikt over Premium-innhold, apper og funksjoner. Startskjermen kan dessuten skreddersys så den gir enklere tilgang til favorittfunksjoner og -apper.

Full kontroll med magisk fjernkontroll og smarttelefonapp

Det kan virke frustrerende å navigere i en Smart-TV med en tradisjonell fjernkontroll når du er vant til å bruke mus eller smarttelefonskjerm. LG har løst dette gjennom to smarte måter å styre SP820N på. Dels ved hjelp av LG Magic Remote, en gyrobasert fjernkontroll som følger med i kartongen og betjenes ved å peke og klikke på samme måte som med en mus. 2012-modellen av Magic Remote har dessuten blitt enda bedre enn tidligere versjoner, med nytt rullehjul som gjør det enklere å bla gjennom nettsider samt en spesialfunksjon som utfører spesielle kommandoer når du beveger Magic Remote i forhåndsdefinerte mønstre.

SP820N kan også styres ved hjelp av LG Magic, en ny smarttelefonapplikasjon som finnes både til Android og iOS (iPhone, iPad). LG Magic fungerer som en vanlig fjernkontroll, men utnytter berøringsskjermens egenskaper så det blir enkelt å skrive inn nettadresser, styre Smart TV-grensesnittet og søke etter og spille av medieinnhold fra tilkoblede enheter.

SP820N støtter trådløse tastaturer, noe som gjør det enklere å skrive inn tekst som nettadresser, Facebook-oppdateringer eller Twitter-innlegg.

Ubegrenset underholdning med Premium-apper og nettleser

SP820N gir umiddelbar tilgang til alle typer underholdning, fra sport, filmer og serier on-demand til det enorme tilbudet som finnes på Internett. SP820N tilbyr samme innhold som LGs Smart-TV-er, for eksempel Viaplay, SF Anytime, Headweb, Youtube, Twitter, Facebook og EuroNews. SP820N har dessuten en innebygd nettleser som støtter både Flash 10 og HTML5, så du kan surfe og få tilgang til Internett-tjenester på nøyaktig samme måte som med en PC eller smarttelefon.

Pris og tilgjengelighet

LG SP820N er nå ute i butikkene til en veiledende pris på 1 499 kroner inkl. mva.

Powered by Labrador CMS