Kemp LoadMaster 2400

Pressemelding fra Kemp Technologies 29. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

KEMP Technologies lanserer LoadMaster 2400

Kemp Technologies presenterer nå LoadMaster 2400, som er utviklet med den nyeste teknologien innen layer 4- og layer 7-lastbalansering. Det gir den nye ADC-en (Application Delivery Controller) og lastbalansereren en effektiv fordeling av trafikken, økt tilgjengelighet og finstilt SSL-akselerasjon i fysiske og virtuelle servermiljøer.

Kravene til en skalerbar og sikker trafikkfordeling øker i takt med at flere og flere webbaserte programmer tas i bruk. Med LM-2400 fra Kemp Technologies oppnås høy tilgjengelighet i serverinfrastrukturer kombinert med den nyeste teknologien innen layer 4- og layer 7-lastbalansering. LM-2400 håndterer opptil 1000 transaksjoner per sekund og 1,2 gigabit gjennomstrømning samt layer 7 innholdsveksling på opptil 1000 servere og 256 virtuelle klynger. 

Den nye ADC-en og lastbalansereren er siste nytt fra Kemp Technologies' produktfamilie LoadMaster, og den setter nye ytelesesstandarder for belastningsfordelere på inngangsnivå.

"Vi har ventet lenge på LoadMaster 2400, da den møter etterspørselen fra mange av våre kunder. Den har en design spesielt utviklet til mellomstore bedrifter med behov for lett og problemfri fordeling av trafikken mellom servere", sier Peter Sånevall, Nordic Sales Manager hos Kemp Technologies.

99,999 % oppetid

LoadMaster 2400 er en avansert, serverbasert belastningsfordeler med fire gigabit ethernet-porter og layer 7-innholdsveksling med 99,999 % oppetid. Lastbalansereren kan kontinuerlig identifisere status på de enkelte serverne og kontrollere trafikkmønstrene, for deretter å fordele trafikken til serverne med best ytelse. Samtidig gir lastbalansererens innebygde SSL-akselerasjon en bedre sluttbrukeropplevelse og bedre systemdrift ved krypterte programmer.

Du finner mer informasjon om LoadMaster 2400 fra Kemp Technologies på http://kemptechnologies.com/server-load-balancing-appliances/loadmaster-2400/overview

Powered by Labrador CMS