Kingston Wi-Drive

Pressemelding fra Kingston 19. desember 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kingston Wi-Drive: Nå med 128GB Lagringskapasitet

Kingston Digital Europe Ltd, et datterselskap av Kingston Technology Company Inc., uavhengig verdensleder på minneprodukter, lanserer 128GB utvidelse av Wi-Drive®-produktlinjen.

En Wi-Drive på 128GB muliggjør deling i større skala på Wi-Fi-aktiverte enheter, og er et perfekt tillegg til de eksisterende kapasitetene på 32GB og 64GB. Med integrert Wi-Fi og fire timers batterilevetid, tilbyr Kingston Wi-Drive enkel fildeling og bærbar lagring i lommeformat for Wi-Fi-aktiverte enheter som Apple iPad®, iPhone®, iPod touch®, Android-enheter, Kindle Fire og flere.

Den gratis Wi-Drive Appen* er tilgjengelig for Apple-enheter i App Store, for Android OS-enheter i Google Play App-butikken og for Kindle Fire i Amazon Appstore. Enheten tillater at opptil tre brukere, samtidig, kan dele datatilgang og filer på sine respektive mobile enheter. Takket være en rekke Android-baserte enheter og deres allsidige brukeropplevelser, kan brukere også få tilgang til og dele filer via nettleser eller Wi-Drive App.

 Kingston Wi-Drive er støttet av ett års garanti, gratis teknisk support og Kingstons legendariske pålitelighet. For mer informasjon, vennligst besøk http://www.kingston.com/us/usb/wireless.

Powered by Labrador CMS