Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Pressemelding fra Lenovo 9. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lenovos karbonmaskin:  Klar for markedet og på MoMa

Etter lanseringen i mai, kommer Lenovos ultrabærbare karbonmaskin ThinkPad X1 Carbon i salg i Norge fra midten av august.

Lanseringen markerer

ThinkPad-seriens 20-års jubileum. Maskinen vises nå frem på MoMa i New York sammen med sin berømte forgjenger ThinkPad 701c med sommerfugltastatur som står i den permanente utstillingen (The Modern, The Museum of Modern Art).

Som en tungvekter

Sammen med Carbon kommer også den ultrabærbare ThinkPad T430s snart i salg – fra slutten av september - en maskin som også er representert på MoMa-utstillingen i anledning 20-års jubileet.

- Carbon er den ultimate mobile maskinen med lavest mulig vekt og optimal tykkelse, og med et innhold som matcher langt tyngre maskiner, sier produktsjef Øystein Norstrøm i Lenovo.

Åtte timer

Batteriets levetid er på hele åtte timer, og lader raskere enn noen andre maskiner med Lenovo RapidCharge technology.  Oppkopling til nett sikres gjennom 3G mobilt bredbånd og WiFi.

I tillegg til det lette, sterke og nyutviklede karbonchassiet, har maskinen LED-opplyst tastatur, en svært følsom glassdekket berøringsskjerm, HD+ skjermoppløsning, HD-kamera som følger ansiktsbevegelser, stereomikrofoner og Dolby hjemmekinoteknologi.

Maskinen kommer med Intel vPro som gir svært høyt sikkerhetsnivå og gode administrasjonsmuligheter, og Lenovos nye USB3 dokking. 

Småbedriftenes venn

ThinkPad T430u kommer med NVIDIA GeForce grafikk, en Terabyte lagringsmulighet, batterilevetid på over sju timer og med egne administrasjonsløsninger (Lenovo Solution Center for Small Business). Et eget diagnosesenter hjelper brukeren med å håndtere backup, gjenoppretting, passord, nettoppkopling, antivirus, brannmur og kopling mot andre enheter.  

-Maskinen er spesielt godt egnet for mindre bedrifter som ikke har egne it-avdeling, sier Norstrøm.

Priser og tilgjengelighet

ThinkPad X1 Carbon and T430u Ultrabook kommer I salg i august, og vil koste fra henholdsvis kr. 14.871 og kr. 7.529 eks mva, og kan kjøpes gjennom Lenovos forhandlere eller fra www.lenovo.com/no.

Powered by Labrador CMS