Linksys EA9500, RE7000 og WUSB6100M

Pressemelding fra Linksys 28. juni 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Tre kraftige og avanserte nyheter fra Linksys

Linksys utvider Max-Stream MU-MIMO-familien med tre nyheter som setter en ny standard for hjemmenettverk:

•         EA9500, den første tri-band-ruteren med støtte for inntil åtte MU-MIMO-strømmer

•         RE7000 MU-MIMO rekkeviddeutvider, den første med sømløs roaming

•         WUSB6100M, verdens første MU-MIMO USB-adapter

Linksys lanserer nå verdens første fullt fungerende trådløse AC5400 tri-band-ruter med MU-MIMO-funksjonalitet, en ny AC1900 rekkeviddeutvider, og det nye USB-nettverkskortet WUSB6100M.

Disse produktene er de første nettverksløsningene i sine respektive kategorier som leveres med fungerende MU-MIMO (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output), den neste generasjonen Wi-Fi 802.11ac Wave 2-teknologi. Dette forbedrer ytelsen og effektiviteten på det trådløse nettverket, og hver enkelt klientenhet med MU-MIMO-støtte får dedikert båndbredde som om de hadde hatt hver sin dedikerte ruter.

Med i alt fem MU-MIMO-produkter på markedet nå har Linksys verdens største og bredeste MU-MIMO-portefølje til trådløse hjemmenettverk. Ifølge en rapport fra ABI Research kommer over 84 prosent av alle 5 GHz-enheter til å støtte MU-MIMO innen 2019.

Stabil Wi-Fi fra rom til rom med sømløs roaming

Med lanseringen av Max-Stream AC1900 Range Extender (RE7000) introduserer Linksys nå stabil Wi-Fi fra rom til rom med sømløs roaming på tvers av alle Max-Stream-produkter. For første gang får nå forbrukere tilgang til en Wi-Fi-opplevelse som tidligere har vært forbeholdt enterprise-markedet.

Denne teknologien gjør at klienter som beveger seg rundt i huset alltid er tilkoblet det aksesspunktet som gir best mulig signal. Uavhengig av om det beste signalet kommer fra en ruter eller rekkeviddeutvider vil enheten sømløst bytte, uten at du mister tilkoblingen i mellomtiden. Dermed kan man holde en uavbrutt Facetime- eller Skype-samtale på telefonen, eller se filmer på YouTube eller Netflix på nettbrettet, mens man beveger seg gjennom huset.

En annen fordel ved sømløs roaming er muligheten til å ha ett enkelt nettverksnavn (SSID) for hele nettverket, noe som gjør det enkelt å alltid være tilkoblet med best mulig signal. I tradisjonelle oppsett med rutere og rekkeviddeutvidere er det best å definere forskjellige nettverksnavn og manuelt bytte mellom nettverkene for å få best ytelse, som kan være tungvint og frustrerende for brukerne.

Linksys Max-Stream AC5400 Tri-Band Wi-Fi ruter med MU-MIMO (EA9500)

Den nye Linksys EA9500 er utstyrt med neste generasjons AC Wi-Fi-teknologi, MU-MIMO, Tri-Band, og åtte kraftige eksterne antenner som jobber sammen for å levere kraftig Wi-Fi med en kombinert hastighet inntil 5,3 Gbps. Med EA9500 kan hele husholdningen bruke Wi-Fi-tilkoblingen for å spille, høre på musikk, sjekke e-post, handle, strømme 4K-filmer og enda mer. Den er også i stand til å gi inntil åtte samtidige strømmer til klienter som støtter MU-MIMO.

Den nye Linksys Max-Stream AC5400-ruteren er en av de kraftigste trådløse ruterne på markedet, og gir funksjonaliteter tidligere forbeholdt proffmodeller til hjemmebrukere og SMB-markedet. Den inkluderer også Linksys Smart Wi-Fi software-appen, som lar brukeren kontrollere sin EA9500-ruter fra hvor som helst, når som helst.

Den nye EA9500 inkluderer:

•         Dobbeltkjernet 1,4 GHz prosessor

•         Tri-Band Wireless AC5400 (1000 Mbps 2,4 GHz + 2166 Mbps 5 GHz + 2166 Mbps 5 GHz)

•         Den nyeste Wi-Fi-standarden – 802.11ac Wave 2 med MU-MIMO

•         Rom-til-rom Wi-Fi med sømløs roaming-teknologi

•         9 Gigabit ethernet-porter (8 LAN, 1 WAN) og USB 3.0 og 2.0-porter

•         8 eksterne antenner for best mulig dekning

•         Første ruter som støtter inntil 8 samtidige MU-MIMO-strømmer

•         WPA2-kryptering og SPI-brannmur sikrer nettverket

•         Linksys Smart Wi-Fi-app for enkelt oppsett, fjernkontroll, administrasjon og feilsøking

Veiledende norsk utsalgspris for EA9500 er kr. 3990,-

Linksys Max-Stream AC1900+ MU-MIMO Wi-Fi rekkeviddeutvider med sømløs roaming (RE7000)

Linksys RE7000 er den første rekkeviddeutvideren med MU-MIMO og sømløs roaming. Den fungerer med alle typer trådløsrutere, men sammen med en Linksys Max-Stream-ruter kan den tilby enda bedre ytelse til Wi-Fi-enheter i hele hjemmet med rom-til-rom Wi-Fi.

Kombinasjonen av både Max-Stream ruter og rekkeviddeutvider lager ett enkelt nettverk i hele huset med det samme nettverksnavnet (SSID) så brukere kan bevege seg gjennom huset uten å måtte bytte manuelt til det beste aksesspunktet. RE7000 inkluderer også Spot Finder-teknologi som ved hjelp av en mobil enhet kan vise brukerne hvor rekkeviddeutvideren bør plasseres for å gi optimal ytelse.

Den nye RE7000 inkluderer:

•         Dual-Band Wireless AC1900 – AC1733 + N300

•         Rom-til-rom Wi-Fi med sømløs roaming

•         Den neste Wi-Fi-standarden – 802.11ac Wave 2 med MU-MIMO

•         Kryssbåndteknologi

•         Diskrét utforming for å passe inn hvor som helst i hjemmet

•         Multimodal – repeater eller aksesspunkt

•         En Gigabit ethernet-port

Veiledende norsk utsalgspris for RE7000 er kr. 1299,-

Linksys Max-Stream AC600 USB MU-MIMO-adapter (WUSB6100M)

Det nye Linksys AC600-USB-nettverkskortet WUSB6100M er det første i sitt slag som kommer med MU-MIMO, og ble Best of CES 2016 hos Tom’s Hardware. Nye WUSB6100M lar brukerne koble sine Windows-baserte datamaskiner til trådløse AC-nettverk så vel som til MU-MIMO-rutere, som hjelper til med å forbedre effektiviteten på hjemmenettverket.

WUSB6100M kommer med:

•         AC Wave 2 – MU-MIMO (AC433/N150)

•         Beamforming for mer stabil tilkobling

•         Enkelt “plug and play”-oppsett

•         Fungerer med alle Wi-Fi-rutere, optimalisert for Linksys Max-Stream-løsninger

Veiledende norsk utsalgspris for WUSB6100M er kr. 399,-

Powered by Labrador CMS