NY ADMINISTRERENDE I LOGIQ

Knut Rosness har tatt over stillingen som administrerende direktør i Logiq AS.

Publisert Sist oppdatert

– Med kundefokus og kompetente, engasjerte medarbeidere skal han videreutvikle Logiqs sterke utvikling gjennom syv år, heter det i en pressemelding fra selskapet.

I 2006 kjøpte Logiq opp Elektro og Elektronikkbransjens Nett AS (EE-nett), leverandør av elektroniske varekatalogtjenester med blant annet syv bransjer innenfor faghandelen som kunder. Den 1. januar 2008 ble EE-nett AS innfusjonert i Logiq AS.

Rosness har de siste årene arbeidet som senior bedriftsrådgiver i Sintef Bedriftsutvikling og har nasjonal og internasjonal ledererfaring. Han har blant annet vært administrerende direktør i Hi-Fi Klubben, NAD Electronics i England og KH America i USA. Det seneste året har Rosness vært styreleder i selskapet Logiq.

Jeg ser fram til å være med på å realisere vår visjon om å være ledende innen våre forretningsområder i Norden

Vil bli ledende i Norden

– Logiqs produkter er tjenestebaserte, og for å klare å opprettholde lønnsom vekst er vi avhengig av å fortsette arbeidet med å sette kunden i sentrum. Jeg ser fram til å være med på å realisere vår visjon om å være ledende innen våre forretningsområder i Norden, sier den nye Logiq-sjefen i pressemeldingen.

Anders Idebøen, som har vært administrerende i selskapet de siste syv år, vil gå over i rollen som arbeidende styreformann og hovedsakelig arbeide med forretningsutvikling fremover.

Logiq har to forretningsområder: Connect, som tilbyr EDI-tjenester (elektronisk dokumenthåndtering) og Content, som tilbyr elektronisk vareinformasjon. Selskapet har de siste sju årene vokst fra 8 til 50 millioner i omsetning, og har nå 40 medarbeidere fordelt på selskapets kontorer i Halden, Oslo og Stockholm. I Oslo har selskapet kontorfellesskap med Stiftelsen Elektronikkbransjen.

Powered by Labrador CMS