Logitech for Microsoft Lync 2013

Pressemelding fra Logitech 22. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LOGITECH LANSERER NYE PRODUKTER TIL MICROSOFT LYNC 2013

Produkter for en effektiv arbeidsdag

Nye hodesett og webkamera fra Logitech bidrar med optimalisert lyd og video for Microsofts nye Unified Communications plattform

Logitech annonserer en portefølje med produkter for video og lyd optimalisert for Microsoft® Lync® 2013. Disse skal gi klasseledende ytelse og funksjoner for å effektiviserte kommunikasjon og samhandling. Produktene utnytter styrken i Lync til å møte behovene ved det moderne kontoret, hvor kontorpulten krymper, arbeidsstasjoner deles og virituelle team jobber på tvers av land og tidssoner.

Logitech® Wireless Headset H820e kombinerer innovative funksjoner med markedsledende batteritid i ett komfortabelt og elegant design. H820e er utviklet for unified communication og pc-basert softphone, med høykvalitets lyd og funksjonalitet til en rimelig pris som gjør trådløs frihet tilgjengelig for alle. Logitech H820e leverer perfekt lydgjengivelse, selv i støyende omgivelser takket være en støykansellerede mikrofon, akkustisk ekkokansellering, og digital signal prosessering (DSP). Med 10 timer taletid holder H820e selv gjennom den lengste arbeidsdag. Hodesettet leveres i både mono (for ett øre) og dual (for begge ører) og har flere nyskapende funksjoner som LED-indikator på baksiden av bøylen for å indikere at man er i samtale (busy-light) og auto-parring til basen så H820e kan parres med en hvilken som helst H820e-base. Logitech H820e fungerer på DECT-standarden og har dermed opp til 100 meter rekkevidde selv med mange enheter på samme kontor - noe som ikke er mulig med Bluetooth-produkter da disse kan oppleve interference mot andre trådløse produkter. Stilig, lettvekts design i sort og sølv sørger for komfort gjennom en lang dag, mens den tunge basen er stabil og gjør det enkelt å plassere hodesettet i ladeporten.

Det nye Logitech® USB Headset H650e er spekket med bedriftsvennlige funksjoner for å gi den beste opplevelsen for kontorbrukeren. Dette innebærer wideband-teknologi for en korrekt lydgjengivelse, støykansellering, digital signal prosessering (DSP), akustisk ekkokansellering og dynamisk equalizer som automatisk tilpasser seg til musikk eller tale. Logitech USB Headset H650e er utviklet for den enkelte brukers behov, og kommer med flere innovative funksjoner som; ett tydelig rødt ”i samtale” LED-lys bakerst på mikrofonstangen for å unngå forstyrrelser, en flat kabel som ikke tvinner seg, og en fjernkontroll på ledningen som har opphevede knapper for å kunne styres uten å måtte se ned. H650e har ett lettvekts-design med optimal komfort for lange arbeidsdager og kommer i både mono- og stereo-versjon.

Nye Logitech® Webcam C930e har full støtte for H.264 SVC og UVC 1.5 video enkoding, begge nyheter i Lync 2013. Disse teknologiene frigjør kapasitet ved å komprimere video-strømmen allerede i kameraet og automatisk tilpasse ytelsen for maksimal video-kvalitet når båndbredden varierer. Andre funksjoner inkluderer 90-grader synsfelt – markedest bredeste, digital pan-tilt-zoom som leverer Full-HD selv ved 4x forstørrelse og Carl Zeiss® sertifisert glasslinse for naturtro og optimal bildekvalitet. Logitech RightLight™ 2 teknologi lar Logitech Webcam C930e forbedre den visuelle kvaliteten i lyssvake omgivelser for flere avstander samtidig, og autofokus sørger for ett skarpt bilde.

Utover kontorpulten kan Logitech tilby den perfekte løsning for samhandling med det test-vinnende Logitech® BCC950 ConferenceCam. Nye funksjoner i Lync 2013 som H.264-enkoding, face tracking og videosamtale med flere brukere gjør ConferenceCam enda bedre enn tidligere til videokonferanse for små grupper. BCC950 ConferenceCam kombinerer ett Full-HD webkamera og motorisert pan-tilt-zoom med en høykvalitets hel-duplex høytallertelefon i en enhet som er rimelig og lett å flytte fra rom til rom.

– En av de viktigste investeringene i Lync 2013 er flerbruker videosamtaler i HD og innholdsdeling, sier Giovanni Mezgec, General Manager for Lync Product Marketing for Microsoft.

– Utrykket ‘Jeg ser hva du mener’ gir en helt annen mening når brukere i forskjellige land kan se hverandres uttrykk og høre toneleiet i ett Lync-møte. Logitechs video- og lyd-produkter gir full nytte av  Lync 2013 sine kraftige kommunikasjonsmuligheter, uansett om det er en-til-en samtaler eller i grupper.

– Det typiske kontoret finnes ikke lenger, sier Eric Kintz, Senior Vice President og General Manager for Logitech for Business.

– Oppgavene er i større grad spredd mellom virituelle grupper, og ansatte deltar i flere av disse enn tidligere. Dette gjøre høykvalitets lyd og video viktig for produktivitet og effektivitet. Vi tror Lync 2013s fokus på flerbruker-samhandling fører unified communications inn i fremtiden, og vi er stolte av å tilby en portefølje med produkter som er med på å gjøre Microsoft sin visjon til en realitet.” 

Priser og tilgjengelighet

Logitech Wireless Headset H820e blir tilgjengelig i mai 2013 til en veil. pris på 1.299,- (mono) og 1.499,- (dual) ink. mva.

Logitech USB Headset H650e er tilgjengelig til en veil. pris på 599,- (mono) og  649,- (stereo) ink. mva.

Logitech Webcam C930e blir tilgjengelig i mai 2013 til en veil. pris på 849,- ink. mva.

Logitech BCC950 ConferenceCam er tilgjengelig til en veil. pris på 1.999,- ink.mva.

For mer informasjon besøk www.logitech.no/business

Powered by Labrador CMS