Logitec Wireless All-in-One Keyboard TK820

Pressemelding fra Logitech 13. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lanserer trådløst alt-i-ett-tastatur

Logitech lanserer nytt tastatur i dag. Tastaturet heter Logitech® Wireless All-in-One Keyboard TK820, og er et trådløst tastatur med innebygd touchpad.

– Vi utviklet Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 for å kunne tilby et tynt og lett tastatur som likevel har alle nødvendige funksjoner, sier Charlotte Johs i Logitech. Med dette tastaturet kan man styre alt fra samme sted – og det er en helt ny måte å navigere på.

Lite og nett

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 er smalt og net, og tar lite plass på arbeidsbordet. Det trenger ikke plass til ledninger, ettersom all oppkobling er trådløst. Touchpad-området er langt større enn en innebygget touchpad du er vant til fra din bærbare datamaskin. Touchpad’en støtter opptil 13 Windows® 8 multi-touch-bevegelser ved å laste ned Logitech SetPoint-programvaren. I tillegg til sitt attraktive design, leverer dette tastaturet overlegen skrivekomfort. Med nøkkelsystemet Logitech PerfectStrokeTM  fordeles skrivetrykket jevnt, slik at hvert tastetrykk er både stille, smooth og behagelig – selv om du treffer kanten av en tast.

Robust og pålitelig

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 leveres med en liten Logitech Unifying-mottaker, som bruker 2.4 GHz-tilkobling for å gi påliteligheten til en ledning samtidig som man får komforten til det trådløse systemet.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 forventes å være tilgjengelig i Norge i midten av september 2013, til en veiledende pris på NOK 849,-

Powered by Labrador CMS