Logitech G303

Pressemelding fra Logitech 6. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny Logitech G303 for maksimal ytelse

Logitech G303 Daedalus Apex inneholder våre beste optiske sensorer for maksimal nøyaktighet

Logitech lanserte i dag deres nye Logitech G-mus, Logitech® G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse. Designet og konstruert på bakgrunn av tilbakemeldinger fra gamingentusiaster og eSport-samfunnet, inneholder Logitech G303 Logitech G sin eksklusive Delta Zero™ optiske sensorteknologi for presise treff, samt et metallfjærsystem i knappene, alt i en lett og kompakt form.

– Gamingsamfunnet sendte oss en klar melding om at de ønsket en lett, men symmetrisk utforming på vår G302 kombinert med den fantastiske sensoren i vår G502, sier Ujesh Desai, visepresident og daglig leder for Logitech Gaming-business.

–Vi tok til oss tilbakemeldingene og bygget en mus som ble innstilt og testet av profesjonelle for å forsikre oss om at både treffsikkerheten, komforten og ytelsen ble bedre. Takket være den tilbakemeldingen, har vi bygget et fantastisk produkt, sier han.

Logitech G303 inneholder en av de mest avanserte optiske sensorene som er tilgjengelig for gamingmus i dag og reflekterer Logitech’s forpliktelse til å utnytte vitenskap for å levere produkter som hjelper gamere å vinne. Logitech G303 har også RGB-tilpasset lysfarger og lys for å matche din stil, ditt system og ditt miljø.

– G303 Daedalus Apex gir oss definitivt en fordel, sier Sean "[email protected]" Gares i Cloud9, CS:GO.

– Denne musen tilbyr en komfortabel følelse med et lett og behagelig grep.

Avansert optisk sensor

Denne prestasjonsorienterte musen inneholder Logitech’s beste optiske sensor for maksimal treffsikkerhet. Delta Zero sensorteknologi minimerer sjansen for mindre treffsikkerhet, også kjent som “mouse acceleration,” for forbedret treffsikkerhet og presis sikting. Kombinert med en enorm DPI-rekkevidde fra 200 helt opp til 12,000, leverer denne musen enestående sporingsytelse og responstid, og sporer bevegelser på 762 cm per sekund. Den optiske sensoren kan også bli innstilt til å oppnå optimal lift-off distanse og maksimal sporingshastighet på alle spilloverflater, så du kan alltid ha den beste responstiden når det kommer til sporing.

Prestasjonsorientert design

Logitech G303 leverer den ytterste presisjon, responstid og ytelse i et lett, holdbart og kompakt design. Logitech G sin eksklusive metallsystem reduserer  “pre-travel”, noe som resulterer i forbedret responstid og følelse. Både venstre og høyre knapp har blitt testet med 20 millioner klikk – noe som er det samme som en topp profesjonell gamer benytter seg av dersom han/hun spiller 10 timer per dag i to år – så du kan trygt spille i timesvis.

RGB-tilpasset lys

For en maksimal visuell følelse, har Logitech G303 fullfarget RGB-belysning på musematten som kan bli tilpasset fra en palett med opptil 16,8 millioner farger. Du kan vekke musen til liv med “pustende” lyse mønstre, eller ha belysningen i dvale når du ikke bruker systemet.

Pris og tilgjengelighet

Logitech G303 Daedalus Apex Perfomance Edition Gaming Mouse er forventet å være tilgjengelig i USA og Europa tidlig i mars 2015, til en veiledende pris på 699 kroner. For mer informasjon, vennligst besøk gaming.logitech.com/no-no eller vår blogg.

Powered by Labrador CMS