Logitech G502 Proteus Spectrum

Pressemelding fra Logitech 5. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

G502 Proteus Spectrum er her

Logitechs mestselgende spillmus har blitt enda bedre

Logitech introduserte i dag Logitech® G502 Proteus Spectrum Gaming Mouse. Ved å tilføre RGB-lyssetting til den allerede eksisterende Logitech G502 Proteus Core, har verdens mest solgte spillmus blitt enda bedre. Musen har fortsatt den samme DPI-sensoren, den avanserte overflate- og vektinnstillingen, men inneholder flere funksjoner for å løfte spillet enda et hakk.

– G502 Proteus Spectrum har allerede en fantastisk sensor, og nå har den også sitt egne tilpasningsdyktige lys. Du kan også synkronisere den med andre RGB-aktiverte Logitech G-produkter for å skape skikkelig kule effekter, sier Ujesh Desai, Visepresident i Logitech G.

RGB-lyssetting

Ved å bruke Logitech Gaming Software (LGS), kan du tilpasse stilen og omgivelsene dine med opptil 16.8 millioner farger og lysstyrker. Vekk musen til live med pulserende lysmønstre, eller få den til å veksle mellom det enorme fargespektrumet. Lyset kan også synkroniseres med andre av Logitech G’s RGB-produkter.

Presis og følsom optisk sensor

Logitech G502 Proteus Spectrum har Logitechs mest kraftfulle og presise optiske sensor, PMW3366, for maks ytelse og den eksklusive Logitech G Delta Zero™ sensor-teknologien som øker presisjonen. Logitech G502 Proteus Spectrum inneholder også en stor DPI-rekkevidde på 200 til 12,000, med null sensor-akselerasjon, null glatting eller filtrering og null piksel-avrunding.

Justerbare balansetaster, overflate og vekt

Personlig tilpasning gjør hele forskjellen. For å få en mus som passer deg, kan du tilpasse vekten og balansesenteret ved bruk av de fem vektene på 3.6g hver. Du kan også enkelt overføre hvilken som helst kommando eller makro til en av de elleve programmerbare tastene ved bruk av LGS.

For optimal ytelse kan du kalibrere sensoren mot en overflates fysiske og reflekterende egenskaper. Overflatejustering optimerer dynamikken i sensoren for å passe overflateegenskapene til musen, noe som resulterer i en maksimal høyhastighetsytelse og lavere lift-off.

Komfortabel form

Det teksturerte gummigrepet og det praktiske tasteoppsettet sikrer en god følelse og ytelse fra første stund. I tillegg har G502 Proteus Spectrum individuelle venstre- og høyretaster som gir en solid og stabil plattform, noe som resulterer i presise, holdbare og tilfredse klikk. Mekaniske micro-switchers under hver tast tilfører ekstra følsomhet, fart og presisjon. I tillegg kan du velge mellom forbedret klikk-til-klikk funksjon eller superrask hastighetsskrolling på skrollehjulet.

Pris og tilgjengelighet

Logitech G502 Proteus Spectrum bygger videre på suksessen G502 Proteus Core – Logitechs mestselgende spillmus gjennom tidene. G502 Proteus Spectrum er ventet å være tilgjengelig i Europa fra begynnelsen av januar 2016, til en veiledende pris på 899.00 NOK.

Powered by Labrador CMS