Logitech G710+ Mechanical Gaming

Pressemelding fra Logitech 9. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lanserer tastatur for den kresne gamer

I dag kommer Logitech G710+ Mechanical Gaming med imponerende hastighet, lavt støynivå og gode belysning.

— Logitech lanserer nå sitt nyeste tilbehør i den velkjente G-serien for gamere som vet hva de vil ha: Logitech® G710+ Mechanical Gaming Keyboard. Tastaturet er testet og justert for å gi minimal forstyrrelse, rask reaksjonsevne og sørge for god kontroll.  

– Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard er utviklet for å møte spillernes behov, sier Mark Starrett, Senior Global Product Manager for Logitech. Vi testet det med profesjonelle spillere, partnere, utviklere og den vanlige spilleren i gata - som deg og meg, for å sikre ytelse og kvalitet.

Opplyst tastatur

Tastaturets spesielle taster sørger for lynrask respons. Det har aktiveringskraft på 45 g og en avstand på 4 mm, og er optimalisert for rask kommandoføring. I tillegg har tastene en såkalt innebygget demper, for å redusere distraherende støy fra tastetrykkene – uten at det går på bekostning av responstiden. Tastaturet har gjennomgått en lang testingsprosess for å sikre holdbarhet, og har forventet levetid på minst 50 millioner tastetrykk. Hele tastaturet er bakgrunnsbelyst i hvitt LED-lys, justerbart til ett av fire lysstyrkenivåer, og kan slås helt av. For bedre synlighet av WASD og piltastene, kan lysstyrken justeres uavhengig av resten av tastaturet.

Tilpass innstillingene

Det nylig oppdaterte Logitech Gaming Software gjør at du kan du tilføre hver tast inntil 18 individuelle funksjoner per spill. Alle de 110 tastene har såkalte anti-ghosting og 26-key rollover for å utføre de mest komplekse kommandoene helt smertefritt. Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard er kompatibel med Microsoft Windows® 7, Windows Vista® og det er forventet å være kompatibelt med fremtidige utgivelser. – Første gang jeg brukte Logitech-tastaturet ordentlig var på MLG Summer Arena, sa NYJacky fra Team Curse. Jeg hadde en langt høyere creep score enn normalt etter turneringen. Vanligvis trenger man litt tid til å bli vant til et tastatur, men dette sklir man rett inn i. Jeg kunne aldri ha brukt noe annet nå.

Pris og tilgjengelighet

Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard er forventet å være tilgjengelig i Norge fra begynnelsen av november, til en veiledende pris på 1.099,-.

Powered by Labrador CMS