Logitech Play Collection

Pressemelding fra Logitech 18. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny og leken musekolleksjon lansert av Logitech

Logitech Play Collection tilbyr populære spillkarakterer og fargerik og geometrisk trykk.

I dag avduket Logitech, verdensledende innenfor datamus, deres syvende designkolleksjon, 2015 Logitech® Play Collection. De nye datamusene er inspirert fra de siste trendene innenfor mote, møbeldesign og tilbehør og inneholder smilende ansikt av spillkarakterer og fargerike mønstre og tegn.

“Målet vårt er å fremkalle litt moro, men også påminne deg på å smile mens du bruker musen”, sier Charlotte Johs, som er global visepresident for datatilbehør i Logitech. ”Vi kombinerte en klatt farger og et snev av lekenhet for å skape årets 2015 Logitech Play Collection. Fargekombinasjonene og designet er inspirerende, munter og tilfører personalitet til skrivebordet ditt.”

Da Logitech’s designteam deltok på Milan Design Week, ble de inspirert av de lekne temaene og elementene som ledet til den nye tilnærmingen til ”i-huset-kreasjonen” av 2015 Play Collection. Årets kolleksjon inkluderer Logitech® Wireless Mouse M238. Med disse nye datamusene kan du enkelt navigere gjennom websider med en komfortabel form i hånden og presis scrolling og søking.

Årets kolleksjon er så lys og lekende som du er. Takket være kolleksjonens langvarige batteri er det lett å holde moroa gående i opp til 12 måneder, avhengig av modellen. Disse trådløse musene er kompatible med Microsoft Windows®, Mac, Chrome OS™ og Linux®, og du kan også være 10 meter unna og fortsatt opprettholde tilkobling.

Pris og tilgjengelighet

Logitechs Play Collection for 2015 er forventet å være tilgjengelig i juni 2015 for en veiledende pris på 249,00,-. For mer informasjon, vennligst besøk www.logitech.com eller vår blogg.

Powered by Labrador CMS