Microsoft Surface Pro 3

Pressemelding fra Microsoft 22. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Julegaven for folk på farten:

Med Surface Pro 3 behøver du ikke inngå kompromisser

De fleste av oss er avhengige av å være oppkoblet i hverdagen, enten det er via mobil, nettbrett eller PC. Mange klarer ikke bestemme seg for om de ønsker seg nytt nettbrett eller PC til jul, og da er Surface Pro 3 et godt alternativ der du ikke behøver inngå kompromiss på verken størrelse eller ytelse. Lett og lekkert design kombinert med kraften og ytelsen til en bærbar PC gjør at dette er en ypperlig julegave til folk på farten, multitaskere, studenter eller dem som trenger et fleksibelt arbeidsverktøy. Surface-pennen gir gode skriveopplevelser for de som liker å notere ned ideer kjapt og bruke nettbrettet til å tegne på. Surface Pro 3 kommer i en rekke ulike varianter slik finner man en julegave skreddersydd til mottagerens behov.

Du kan bruke Surface Pro 3 som et helt vanlig nettbrett, men i tillegg kan du sette den i dokkingstasjon eller koble til tastatur som gjør at du har samme funksjonalitet som en PC. Pennen Surface Pen gjør at du fortsatt kan skrive og tegne som med penn og papir, og med OneNote noterer du kjapt ned nye ideer og tanker. I tillegg kjører Surface Pro 3 Windows 8.1 Pro, som gjør at brukeren kjenner igjen programvaren man bruker på tradisjonell PC, og får langt større brukermuligheter enn ved tradisjonelle nettbrett. Er du blant dem som liker å se på TV-serier og film med nettbrettet ditt sikrer den 12 tommer store HD-skjermen ypperlige bildeopplevelser, og siden Surface Pro 3 bare er 9,1 mm tykk tar den ellers liten plass og er lett å få med seg på reise, og frem og tilbake til jobb og skole. Anbefalt utsalgspris fra 6 895 kroner.

Fakta: Surface Pro 3 har en 12-tommer HD-skjerm som er kun 9,1 mm tykk. Fjerdegenerasjons Intel® Core™ prosessor, tastatur (selges separat). Kjører Windows 8.1 Pro. Høyttalere med Dolby® lydforbedring og opp til ni timer batteritid for nettsurfing gir ypperlige multimediaopplevelser.

Powered by Labrador CMS