NY SJEF I MICROSOFT

Kimberly Lein-Mathisen blir ny administrerende direktør i Microsoft Norge.

Publisert Sist oppdatert

Hun kommer fra stillingen som CEO i Orkla Home & Personal Care, skriver Microsoft i en pressemelding.

Før Lein-Mathisen kom til Orkla Home Personal Care hadde hun ulike senior lederstillinger i det globale legemiddelselskapet Eli Lilly. Hun har også bakgrunn fra Procter & Gamble, og var med på å starte opp Appear Networks, et svensk programvareselskap som utvikler mobilitetsløsninger for bedriftsmarkedet.

─ Jeg er veldig glad for å bli en del av Microsoft, i det som er en av de mest spennende og dynamiske tidene i selskapets historie. Det er et privilegium å bli del av det sterke teamet i Microsoft Norge, og jeg blir svært inspirert av den viktige rollen selskapet spiller i næringslivet og samfunnet forøvrig. Med digitaliseringen i full sving er jeg ivrig etter å sette i gang, sier den nye norgessjefen.

Det er et privilegium å bli del av det sterke teamet i Microsoft Norge

Hun får støtte på veien fra Eric Boustouller, corporate vice president i Microsoft Vest-Europa.

─ Kimberly har svært solid erfaring med å lede både forretning og mennesker, i tillegg til endringsledelse. Jeg er svært fornøyd med den brede erfaringen hun bringer med seg fra ulike bransjer til Microsoft. I vårt arbeid for å hjelpe alle mennesker og virksomheter på planeten til å oppnå mer, er jeg overbevist om at hennes perspektiv, store engasjement for digital transformasjon og tydelige kundefokus vil bli svært verdifullt for Microsoft Norge, sier Boustouller.

Lein-Mathisen har en Bachelor of Science, Industrial Engineering fra University of Illinois, og en MBA fra Harvard Business School.Hun er styremedlem i NHST, eier av Dagens Næringsliv, og i det svensk-baserte globale legemiddelselskapet Meda. Hun har også i flere år vært styremedlem i American Chamber of Commerce både i Norge og i Tyskland.

Powered by Labrador CMS