Samsonite Thermo Tech

Pressemelding fra Samsonite 20. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Innovativt design, Thermo Tech™ fra Samsonite

Thermo Tech™  sleeves er blitt belønnet med den ettertraktede utmerkelsen ”red dot product design award 20131”. Kolleksjonens spesielle konstruksjon gir effektiv beskyttelse for laptopper og MacBooks. Den innovative Thermo Welding Technology forsegler materialet ved bruk av varme, istedenfor å sy sømmer. Dette gir ett lett og beskyttende produkt. Om du jobber litt på ferien i Toscana, eller surfer på internett på din iPad Mini®  i California, gir kolleksjonen deg mulighet til å tilpasse bruken til din livsstil.

Thermo Tech™  er smidig, lett  og tynn nok til å gli ned i ryggsekken eller i pc-vesken, samtidig som den beskytter din laptop eller nettbrett fra det meste. Med magnetisk lukking, mykt for på innsiden og PORON® XRD™ -materiell som beskytter din enhet ekstra i støtsonene2, kommer Thermo Tech™ til å beskytte din enhet med stil. Den nye kolleksjonen inneholder både mapper og sleeves till de nyeste  produktene på markedet for laptoper og nettbrett. En serie spesielt designet for Apple produkter, og en serie for øvrige varemerker. Begge seriene inneholder ulike farger, for å passe til deg. Thermo Tech™ sleeves leder veien til nye spennende beskyttelsesprodukter for dine elektroniske enheter.

Anbefalt utsalgspris fra NOK 249,-.

1 Modellen MacBook Sleeve 13” ble bellønnet med red dot product design award

2.Kun i Sleeves

Powered by Labrador CMS