Sennheiser TeamConnect

Pressemelding fra Sennheiser 9. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Omfattende, integrert konferanseutstyr fra Sennheiser TeamConnect

Sennheisers TeamConnect er en ende-til-ende, profesjonell konferanseløsning for middels til store konferanserom.

TeamConnect kan integreres i enhver infrastruktur eller konferanserom. Systemet har de førende tilkoplingsmulighetene for IT-miljøer der man bruker sin egen enhet, og har dessuten støtte for alle ledende UC-løsninger (Unified Communications), og en fantastisk lydkvalitet.

Sennheiser TeamConnect er en komplett lydløsning for bedrifter. TeamConnect har alt som trengs for middels til store konferanserom og består av sentralenheten CU1, med tilkopling både via Ethernet og Wi-Fi samt for SpeechLine mikrofoner og aktive høyttalere.

“TeamConnect er en klassisk, pålitelig lydløsning som er designet for å integreres i en hvilken som helst infrastruktur eller rom. Den kan brukes sammen med fasttelefon eller Unified Communication-klienter, enten permanent installert eller satt opp for fleksibel bruk”, uttaler Jens Werner, Portfolio Manager hos Sennheiser. I tillegg til at det er enkelt å knytte systemet til nettverk, er det også meget enkelt i bruk, både for IT-folk og sluttbrukere, med kraftig programvare for fintuning som sørger for effektiv installasjon og enkle app- og nettleserbaserte verktøy for styring av konferanser på brukerens egen enhet.”

Konferanser der man har med sin egen enhet, kan enkelt settes opp med smarttelefon, bærbar PC eller nettbrett. En iOS-app gir berøringsskjermstyring av nett- og lydkonferanser på iPad og iPhone, mens en nettleserbasert web-app gir et tilsvarende brukervennlig grensesnitt på andre enheter.Tilkopling til pågående konferanser etableres via plug-and-play.

I tillegg til førsteklasses tilkoplingsmuligheter byr TeamConnect på omfattende støtte for et bredt utvalg av Unified Communications-plattformer, inkludert Skype for business, Openspace, GoToMeeting, IBM, Cisco og Avaya.

Et komplett system, med Sennheiser-kvalitet

“TeamConnect representerer en komplett systemtenkning for konferanser. Alle komponenter er designet for å oppfylle de samme høye kvalitetsstandardene fra Sennheiser ogfungere sømløst sammen”, forklarer Jens Werner, Portfolio Manager hos Sennheiser. “Dette reduserer ikke bare belastningen på IT-ansatte ved å gjøre det enklere for sluttbrukere å betjene systemet med minimal støtte, men det gir også betydelige kostnadsbesparelser, bedre integrasjon og en ytelse man bare oppnår med et integrert system.”

Systemet består av opptil åtte Sennheiser SpeechLine-mikrofoner (enten bordmodell eller fastmontert) og de aktive SpeechLine-høyttalerne som gir en fyldig, intens lyd og som er optimalisert for god taletydelighet. Ulike pakkeløsninger kan leveres, disse er individuelt tilpasset romlige forhold og ulike størrelser på arbeidsgrupper.

Powered by Labrador CMS