Plextor M5 Pro

Pressemelding fra Plextor 23. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Plextor ruller ut M5 Pro SSD-serien i Europa

M5 Pro inneholder unik teknologi for databeskyttelse og legger listen høyere for profesjonelle SSD-er av høy standard og med høy pålitelighet. I begynnelsen av august annonserte Plextor de første detaljene om M5 Pro. Plextor bekrefter nå at de vil begynne å rulle ut M5 Pro-serien i flere europeiske land i september, og avslører flere detaljer om det nye SSD-utvalget.  

Ytelse tilpasset virksomheter

M5 Pro er designet og konstruert med tanke på såkalte prosumers (sjiktet mellom forbrukere og profesjonelle), virksomheter og små/mellomstore bedrifter. Kombinasjonen av den siste generasjons Marvell 88SS9187-kontrolleren og japansk Toshiba Toggle NAND- flash av høy kvalitet gir M5 Pro en ytelse tilpasset virksomheter. M5 Pro tilbyr vedvarende tilfeldig lese-/skrivehastighet på opptil 94 000 / 86 000 IOPS samt kontinuerlig lese-/skrivehastighet på opptil 540/450 MB/s. Stasjonen benytter seg også av True Speed Technology, som hindrer den drastiske nedgangen i ytelse som vi ser i enkelte SSD-er etter intens eller lengre tids bruk.

True-Protect: Teknologi for dobbel databeskyttelse  

Plextor M5 Pro introduserer True-Protect: et unikt beskyttelsessystem som består av to lag for å beskytte integriteten av dataene dine. For å bekrefte at hvert dataelement lagres riktig med 100 % nøyaktighet brukes en 128-biters feilkorrigeringskode (ECC) som er innebygd i den siste Marvell-kontrolleren. Dette suppleres av et andre lag med lesebeskyttelse som tilbys av Robust Data Hold-out-algoritmen i Plextors unike fastvare. Dette gjør at stasjonen kan oppnå total datanøyaktighet, selv på lang sikt.  ”M5 Pro kan automatisk kontrollere og korrigere nøyaktigheten av data som leses fra flash-minnet i tilfelle ECC-dekodingen svikter, takket være Robust Data Hold-out-algoritmen som er innebygd i Plextors selvutviklede fastvare. Kombinasjonen av denne algoritmen med kraftig 128-biters ECC i den nyeste Marvell-kontrolleren er unik på markedet.” Maarten Souren, Plextors europeiske markedssjef.   Datasikkerhet: AES-datakryptering For å holde data konfidensielle bruker stasjonen maskinvare i Marvell-kontrolleren som er AES-validert av USAs myndigheter, noe som gir sikker 256-biters kryptering av hele stasjonen. AES er den standard krypteringsteknologien til USAs myndigheter og er delt inn i tre nivåer: 128, 192 og 256. Plextor M5 Pro bruker det høyeste nivået av kryptering - 256 biter.      

Pålitelighet gjennom omfattende testing

Med M5 Pro har Plextor fokusert på å utvikle og tilby en av de mest stabile stasjonene på markedet. For å sikre stabilitet og pålitelighet for individuelle stasjoner gjennomgår de alle omhyggelige innbrenningstester ved høy temperatur og intens brukssimulering.  I tillegg fant omfattende testing sted i designfasen av M5 Pro. Det var bare da designen oppfylte en feilfri standard tilpasset virksomheter, det vil si at 400 enheter overlevde 500 timer av knallhard kontinuerlig testing, at stasjonen ble produsert. 

”M5 Pro er neste trinn i evolusjonen av SSD-en. Den kombinerer høy hastighet, pålitelighet og beskyttelse på datanivå. De siste årene har Plextor vært i stand til å utvikle SSD-er som leverer høy ytelse i den virkelige verden og vedvarende hastighet på lang sikt. Med M5 Pro har vi som mål å bruke Plextors kapasitet til å tilby ekstrem databeskyttelse og gi brukeren total tillit til ethvert enkeltaspekt av stasjonen sin,” sier Maarten Souren.  

Hver M5 Pro SSD støttes opp av en bransjeledende fem års garanti og Plextors omfattende internasjonale infrastruktur for brukerstøtte. Plextor M5 Pro vil være tilgjengelig i kapasiteter på 128 GB, 256 GB og 512 GB i 2012.

Anbefalte sluttbrukerpriser, inkludert mva, for M5 Pro er:

PX-128M5P, 128 GB, 164,99 EURO

PX-256M5P, 256 GB, 294,99 EURO

PX-512M5P, 512 GB, 569,99 EURO

Powered by Labrador CMS