Razer Blade Pro

Pressemelding fra Razer 30. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Razer introduserer Blade Pro – perfekt for både jobb og moro

Razer™, verdensledende innen spillmaskinvare, -programvare og -systemer med høy ytelse, presenterte i dag Blade Pro, deres nyeste variant av den prisbelønte 17-tommers bærbare spill-PC-en. Nye Blade Pro er utstyrt med den kommende 4. generasjons Intel® Core™-prosessoren, neste generasjons NVIDIA® GeForce® GTX 765M-grafikkprosessor samt grensesprengende lagringsytelse, og er raskere og mer effektiv enn noensinne.

«Med Razer Blade Pro har vi utformet en bærbar spill-PC egnet for både jobb og moro – den appellerer til hardbarkede spillere, spillutviklere, designere og ambisiøse videoprodusenter som er mye på farten», sier Min-Liang Tan, medstifter, administrerende direktør og kreativ leder hos Razer. «Razer Blade Pro kan uten problemer kjøre de mest populære designprogrammene, og er kraftig nok til å kjøre de mest grafikkintensive spillene som finnes i dag.»

Razers designere og ingeniører har finjustert hver eneste interne komponent for å øke ytelsen, samtidig som bærbarheten blir ivaretatt. Med en tykkelse på bare 2,24 cm og en vekt på 2,98 kilo, er Blade Pro den mest bærbare 17-tommers spilldatamaskinen i sin klasse. Hver eneste detalj er strømlinjeformet, slank og lett – helt ned til den kompakte strømforsyningen – noe som gjør Blade Pro til det beste valget for spillytelse og kreativt arbeid på farten.

Blade Pro, den tredje varianten av Razers grensesprengende, ultrabærbare datamaskin, har en 47-watts Intel-brikke, 10 watt mer enn den forrige 17-tommers Razer Blade-maskinen, og den kraftigste prosessoren som noensinne har vært installert i et Razer-system – for enda bedre ytelse til profesjonell bruk. Den nyeste NVIDIA GeForce GTX 765M-grafikkprosessoren er også inkludert. Alt dette er pakket inn i en formfaktor som er tynnere og lettere enn hos noen annen 17-tommers bærbar PC. Blade Pro leveres også med Dolby® Home Theatre® v4, som gir en spesialjustert, kinolignende lydopplevelse. All dette toppes med innebygd periferiutstyr spesialkonstruert for spilling, for eksempel Razer Synapse 2.0 – et fullt programmerbart anti-ghosting-tastatur med justerbar bakbelysning og en ultrasensitiv styreflate.

«Det er store nyvinninger på gang i hele PC-bransjen, og det som Razer har gjort med Blade Pro, er grensesprengende», sier Navin Shenoy, viseadministrerende direktør og leder for Intels mobilklientplattformer. «Ved å bruke den kommende 4. generasjons Intel Core-prosessoren, kan Razer Blade Pro levere spilling i toppklasse samt profesjonell ytelse i en svært bærbar formfaktor.»

«Razer Blade Pro er ekstrem ytelse i en ultraportabel formfaktor», sier Rene Haas, viseadministrerende direktør og leder for grafikkprosessorer for bærbare PC-er hos NVIDIA. «Delvis takket være den høye ytelsen per watt hos de nye NVIDIA GeForce GTX-grafikkprosessorene, er nye Razer Blade Pro forbløffende tynn til 17-tommers bærbar spill-PC å være.»

I hjertet av Blade Pro finner vi et 17-tommers LED-display i full HD kombinert med Switchblade-grensesnittet (SBUI), så brukerne alltid har nyttige verktøy og kreative muligheter rett under fingertuppene. Ved hjelp av 10 dynamiske adaptive, taktile taster, en revolusjonerende LCD-styreflate og apper for profesjonell bruk og spilling, kan brukerne både arbeide og spille enda hardere. Razers SBUI omfatter nå flere nye, profesjonelle apper og et bredt utvalg nye verktøy som er tilgjengelige uten ekstra kostnad, inkludert programmer som Adobe Photoshop® og Adobe Premiere® Pro, Maya®, GIMP med mer.

Razer Blade Pro inneholder også 8 GB raskt 1600 MHz DDR3L-minne og leveres nå som standard med 128 GB SSD-lagringsplass med mulighet for SSD-disker på 256 GB og 512 GB. Med SSD-lagringsteknologi vil spillerne nå oppleve opptil fire ganger høyere ytelse enn på en tradisjonell bærbar PC med 5400-RPM-harddisk.

Razer tilbyr også en ny prisplan for kreative yrkesutøvere, slik at designstudenter, spillutviklere, utviklingsmedarbeidere, Kickstarter-partnere og andre kan kjøpe Razer-produkter, inkludert Blade Pro, til spesialpriser. Utvalgte utviklere og partnere står nå oppført på www.razerzone.com/creativepro. Aktører som ikke står på listen, oppfordres til å fylle ut en søknad om å bli inkludert i programmet.

Blade Pro vil bli tilgjengelig for forhåndsbestilling 3. juni. Du finner mer informasjon på www.razerzone.com/bladepro.

Pris:

Fra 2299 USD

Tilgjengelighet:

Razerzone.com – forhåndsbestilling 3. juni. Bare USA og Canada.

Produktfunksjoner:

Powered by Labrador CMS