Samsung 7-serie

Pressemelding fra Samsung 4. desember 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

All-in-One PC:

Alt på ett sted med Samsungs 7-serie

Nå kan du få en 27 tommers PC med TV-tuner og Windows 8. Den nye All-in-One PCen til Samsung er kort og godt en underholdningsmaskin med alt du trenger.I tillegg kan du styre den med håndbevegelser fra sofaen eller direkte via pekeskjermen.

Samsungs 7-serie All-in-One PC er en underholdningsmaskin som hele familien kan bruke og dra nytte av. Det trådløse tastaturet og musen gjør at den ikke tar unødig plass, og det lekre designet tiltrekker seg oppmerksomhet.

Vidvinkel

All-in-One PC har en ekstremt høyoppløselig PLS-touchskjerm på hele 2560 x 1440 punkter. Takket være Samsungs vidvinkelteknologi kan hele familien få en god seeropplevelse. Det gjør det enkelt å se filmer, titte på bilder eller spille spill sammen. I tillegg kan skjermen vinkles 20 grader for å sikre best mulig seeropplevelse for alle.

Bevegelseskontroll

Muligheten til å tidsinnstille opptak gjør at du aldri trenger å gå glipp av dine TV-favoritter.

I tillegg gjør bevegelseskontrollen det enkelt å bruke All-in-One. Med håndbevegelser kan du for eksempel skru opp lyden direkte fra sofaen. Bevegelseskontrollen fungerer også for musepekeren og for tilpassede spill.

Maskinen er utstyrt med Windows 8, og det gjør den kompatibel med Samsungs nye ATIV-system, som gir deg tilgang til det samme innholdet uansett hvilken enhet du bruker.

Fakta: Samsung All-in-One 7-seriens PC har en Intel® Core™ i7/ i5 /i3-processor (avhengig av modell). Opp til 1TB HDD + 64G SSD. 27 tommer stor PLS-skjerm på 300 nit. Støtte for HDTV. All-in-One 7-serien finns også med en TN-skjerm på 23,6 tommer og 250 nit. Intel® Core™ i5/i3/PDC-processor (avhengig av modell). Opp til 1TB HDD. 7-serien er nå i butikkene til anbefalt utsalgspris 16 000 kroner.

Powered by Labrador CMS